نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام هر ارزونی هم بی کیفیت و یا یک جای کارشون که میگید ایراد داره نه اینطور نیست همانطور که ما فصلی کار نمیکنیم ولی داریم سرور 10 هزار تومانی میدیم حالا چرا این کار رو میکنیم؟ چون چندتا بچه به خوبی تونستن تو این انجمن جا باز کنن و هیچ کسی هم جولوشون رو نگرفت و انقدر قیمت و کالا رو ارزون کردن که دیگه طوری شد که وقتی ما سرور رم 1 رو 30 میدادیم اگر روزی 5 مشتری هم میگرفتیم به 1 دونه رسید بعضی از ماه ها هم هیچ مشتری نمیومد تا اومدیم به خودمون دیدیم از سرور 3 میلیونی رسیدیم به سرور 400 هزار تومانی که چی بخاطر اینکه برند رو نگه داریم ولی چه فایده که بخواهیم بالا بمونیم از کجا به کجا رسیدیم متاسفانه الان دیگه خیلی هم جالب شده هم مشتری میاد خودش قیمت تائین میکنه و هم اینکه سطح انتضارات هم مشالله زیاده بعد از اینکه در همین انجمن دیده شده که انقدر این کار رو بی ارزش کردن که سرور رم 4 گیگ رو میدن 10 هزار تومان خب از نظر شما وقتی این انجمن انقدر به هر کسی که تازه وارد میشه اجازه میده بیاد این افر ها رو بزاره خب 100 درصد همین میشه من مشترک دارم ماهی 40 داره پول رم 1 رو میده اومد بهم پیام میده میگه اقا چرا به من 40 میفروشی اما داری اینجا میدی 10 بهش گفتم به سرورت مربوط میشه اگه میخواهی سرعتت بیاد پایین و ضعیف باشه بیا اینجا اومد خرید بعد خودش متوجه شد ولی باز هم میگم مشکل از خود ما هاست