سلام مجدد
همیشه این رو در نظر بگیرید طبق تجربه عرض میکنم اگر جایی ریموت هندش ارزون بود یا حاضر بود با شما توافق اینچنینی داشته باشه که روی ریموت هندش به شما آوانس بده حتما از اون سرویس دهنده بترسید! چون حتما با هاشون به مشکل میخورید.
در شیکاگو که در حال حاضر کلو میکنیم یکی از شهرهای گرون آمریکاست که نیروی متخصصی ارزون نیست - و ساعتی 160 دلار هزینه داره - موضوع مهم اینه که مثل کلوکراسینگ *** نباشن . ما چند وقت پیش سرور رو منتقل کردیم از کلوکراسینگ به دیتاسنتر شیکاگو - Rail سرور رو برامون نذاشته بودن و مجبور شدیم 40 دلار Rail بخریم برا سرور - یعنی عملا چیزی که برا سرور خودتون هست رو ممکنه موقع تحویل بهتون ندن. این چیزا رو دیدیم که عملا فرار کردیم از اونجا ( حالا ممکنه برخی دوستان بیان انگار کلوکراسینگ برا باباشونه واستن دفاع کنن در حالی که من 2-3 سال کار کردم باهاشون و خیلی چیزا میدونم - بگذریم تاپیک منحرف نشه )
بله که حداقل کار هم 15 دقیقه هست . یعنی 40 دلار - که البته بهتون IPMI داده میشه که واقعا تا وقتی دیسک نسوزونید یا واقعا نیاز به کاری نباشه که ریموت هند دخیل بشه نیاز به هزینه کردن ندارید - حتی دیسک هایی که به صورت Hot Plug هستند رایگان هستش.
از بابت سوالتون که فرمودید "آیا توی کانادا کولوکیشن ندارید ؟" شرکت چون ثبت کانادا هست ما هر آی پی به نام شرکت بگیریم اطلاعات کانادا میخوره - اگر بابت هویز میفرمایید.
اگر از بابت محل فیزیکی میپرسید خیر کانادا کلو نکردیم - اما شیکاگو کلو کردیم که هم به کانادا نزدیکه هم در خود آمریکا ( مناطق پر جمعیت و نیویورک و ... ) هم ی جورایی پینگ پایینتری به ایران داره ( مثلا آفر های بهتر داشتیم از لوس آنجلس اما برای ایرانی ها دیگه واقعا به درد نمیخورد پینگ روی 380 و 400 میرفت )
- - - Updated - - -
خوب - بازم سوالی نکته ای چیزی هست که پاسخ بدم ؟ همه عزیزانی که صفحه قبل ناراحت مبهم بودن داستان و قضایا بودن نگرانیشون رفع شد ؟ ما در خدمتیم که پاسخ بدیم.