نقل قول نوشته اصلی توسط dreamdata نمایش پست ها
بله من آی پی دادم اما کسی بلد باشه خودش میره لینک شرکت رو پیدا میکنه - موضوع اینه که من نباید ( دلیلی نمیبینم ) بیام همه چیز رو در فروم فارسی بیان کنم - چرا درکش نمیکنید و فکر میکنید موضوع پیچیده ای هستش ؟ بله میدونم و مسلم هست از آی پی همه چیز پیداست - اما من قرار نیست لینک بزارم - کسی که میتونه ( دانش حداقلی داره ) خوب اینقدر هم فهم داره که من نخوام تلفنی براش بگم چه کاری درسته یا غلطه یا از ما سرویس بگیره یا نگیره - نکته ای که توجه نشد اصلا به صحبت های من این بود که عرض کردم قصد داریم اگر 4 تا از دوستان نیاز به سرویس خوبی دارن و با مشکلات پرداخت و تحریم و اینا ما بتونیم قدم کوچیکی برداریم - همین ( مثلا همین swift way اصلا به ایرانی سرویس نمیده و تایید تلفنی میخواد و پرداخت اولتون حتما واریز بانکی باید باشه ) -
دوست عزیز من شما رو یک جورایی یادم هست و میدونم خیلی ها با شما همکاری دارند و به شخصه به شما اطمینان دارم..گذشت زمانی که هاست دل یک تیکه صفحه htm سفید بود با یک ایمیل!!! فکر کنم یادتون باشه؟ منتهی الان تفکرها فرق کرده و مردم دنبال مدارک ثبت شرکت و تلفنها و آدرس معتبر و هزار تا مدرک هستند تا به کسی اعتماد کنند برای خرید.. جدیدا تا نماد نداشته باشه کسی خرید نمیکنند..چه برسه شما حتی یک وب سایت هم ندارید!! قبول کنید اعتماد کردن سخته...اگر میخواهید کار کنید باید مدارک جور کنید وگرنه همینی که هست و خریدار هم باشه بسیار کم خواهد بود...