سلام - ببخشید من متن شما رو در شرایط مناسبی نبودم درست پاسخ بدم - فراموش کردم راجع به پکیج پاسخ بدم و کلا من امروز پشت سیستم خودم نبودم و سخت بود تایپ کردن. تا اینکه الان برگشتم پشت سیستم و پاسخ میدم سوالات رو:
س لطف کنین اطلاعات ثبتی شرکتتون در کانادا که قابل استعلام باشه با ادرس درج کنین؟
عرض کردم اینو قرار نیست اینجا پابلیک کنم - ببینید برخی شرکت ها که نام بردید اصلا حوضه فعالیتشون برای داخل ایران ( ایرانی ها ) بوده و هست. پیش داوری نمیخوام بکنم اما مشخص بود و هست. اما ما هدفمون این نبوده و بالا قبلا توضیح دادم هدف ما چی هست. بنابراین نیاز به پابلیک کردن اونم الان در فروم فارسی نیست. بسیاری از شرکت های آمریکایی مثلا میدونن که برخی دوستان از ایران هستن و بهشونم سرویس میدن تا جایی که جا داشته باشه تحریم ها رو دور میزنن اما آیا دلیلی داره بیان جار بزنن بگن ما مشکلی با ایرانی نداریم ؟ :دی پس این بحث تموم شد.
< هزینه های دیفالت مربوط به کلوکیشین و پکیج هایی که هست رو ذکر کنین؟
> 60 دلار برای یک یونیت و 100 دلار برای دو یونیت که شامل /29 رایگان و 10 ترابایت پهنای باند هست پورت یک گیگ - البته به آمپر هم بستگی داره که اینم بگم برق رک به 208 ولت و دو تامین کننده A + B وصل هستش - یعنی اگر سرور شما دو پاور داشته باشه - میتونیم دو تاشو به تامین کننده برق وصل کنیم تا آپتایم به 100% برسه - چرا که اگر پاور سرور شما بسوزه همچنان از پاور 2 شما میتونه برق تامین بشه و این به سبب اینه که رک به دو ورودی A+B متصل هست.
آی پی بیشتر تا سقف /25 تقدیم میشه بسته به سرورتون و اینکه بتونید از آی پی ها استفاده کنید ( توجیه داشته باشه چون باید به arin داکیومنت شما رو ارائه بدیم )
< ای پی و از نامبر از کمپانی براب تست پینگ قرار بدین؟
> 209.251.26.1
< یک مثال میزنم یک یونیت جا میدن با برق و پهنای باند مثلا صد دلار بعدش برای یونیت های اصافه که متصل به شبکه نیستنم فقط سرور واسه بک اپ همون یونیت قرار میگیره بازم مثلا میگن صددلارکه جالب نیست ایا شما مثلا این مشکل رو می تونین برطرف کنین
بله چرا نمیتونیم . ما بخیل نیستیم - هدفمون رو بالا ( پست اول خودم ) عرض کردم ! هدفم این نیست پولی به جیب بزنم یا برعکس صلواتی کار بشه . منطقی کار میکنیم. این مورد که شما فرمودید اگر طرف میخواسته منطقی باشه بسته به مصرف و نیاز شما میتونسته انعطاف پذیر تر باشه - اصلا باید خوشحال بشه که شما با داشتن سرور های بکاپ یا سولوشن های اینطوری مشکلات کمتری برای ارائه دهنده ایجاد خواهید کرد که به نفعشم هست !
ببخشید که سوالتون رو فراموش کردم ابتدا پاسخ بدم - اگر بازم سوالی هست در خدمتم.
- - - Updated - - -
60 دلار برای یک یونیت و 100 دلار برای دو یونیت که شامل /29 رایگان و 10 ترابایت پهنای باند هست پورت یک گیگ - البته به آمپر هم بستگی داره که اینم بگم برق رک به 208 ولت و دو تامین کننده A + B وصل هستش - یعنی اگر سرور شما دو پاور داشته باشه - میتونیم دو تاشو به تامین کننده برق وصل کنیم تا آپتایم به 100% برسه - چرا که اگر پاور سرور شما بسوزه همچنان از پاور 2 شما میتونه برق تامین بشه و این به سبب اینه که رک به دو ورودی A+B متصل هست.
آی پی بیشتر تا سقف /25 تقدیم میشه بسته به سرورتون و اینکه بتونید از آی پی ها استفاده کنید ( توجیه داشته باشه چون باید به arin داکیومنت شما رو ارائه بدیم )
شبکه آپتایمش تضمین 100 درصد هست که از سمت ما به عنوان تامین کننده قطعی نداشته باشیم و بله در صورت بیش از نیم ساعت قطعی وارد تخفیف میشه تا سقف 100% . که البته اگر یکساعت شبکه ما قطع بشه هزینه یکماه کلو شما رایگان خواهد بود.
مسلما اگر قطعی 5 دقیقه ای بدون برنامه پیش بیاد ما تخفیف رو شروع میکنیم به در نظر گرفتن اما فقط به شرطی که تامین کننده ISP های ما قطع شده باشند مسلما . یعنی قطعی نباید به مشکل سخت افزاری سرور شما یا حتی کابل شبکه باشه . یعنی اگر مشاهده کردید قطع هستید و ایمان پیدا کردید قطعی از سمت سیستم عامل یا موضوعی در سرور شما نیست به ما اعلام میکنید ( چه تلفنی چه تیکت ) و اولین پاسخ از ما میگیرید که اوکی الان بررسی میکنیم از این لحظه تا لحظه ای که مشکل پیدا میشه و حل میشه ( اگر قطعی از طرف سرویس دهنده ما باشه ) وارد بحث تخفیف تا سقف 100% میشیم !
به ما اینطوری گارانتی دادن ما هم به شما اینطوری میتونیم گارانتی کنیم.
سوالی بود بپرسید لطفا.