نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: ارائه کلوکیشن در آمریکا توسط شرکت خود ما در کانادا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    545 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه کلوکیشن در آمریکا توسط شرکت خود ما در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamdata نمایش پست ها
    سلام - مشکلی نیست برای اطلاعات - فقط چون دوستانی از فردا میخوان به وزارت صنایع کانادا ایمیل و زنگ بزنن بگن ایناها ایشون داره با ایران کار میکنه و این بحث ها ترجیح میدم پابلیک نکنم. ما حتی حساب بانکی شرکتی هم که باز کردیم مدیر داخلی بانک ی خانم ایرانی بودن که ایشون پیشنهاد دادن با پاس ایرانی مدرک رو نکنیم و همون پاس کانادا رو ارائه بدیم چرا که فلگ داره سیستم های بانکیمون توی کانادا وآمریکا که وقتی ایران بخوره هر داستانی بعدا پیش بیاد اول به شماها شک میکنن -
    بله ما به همه سوالات جواب میدیم جای نگرانی نیست - دوستانی که میشناسن و کار میکنم حدود 5-6 سال باهاشون اخلاق ما رو میدونن. به شما و باقی دوستان هم که افتخار آشنایی نداشتیم کمک میکنم که به مواردی که نیاز هست بدونن دست پیدا کتن و نظر و اعتمادشون جلب بشه.

شما شماره تماستون رو بزارید برام در پیام خصوصی تا باهاتون تماس بگیرم - من الان ایران هستم تا مدتی بعد که شماره 09399557798 میتونید تماس بگیرید.
    مسلما من هم میدونم که ایرانی های عزیز چظور کار میکنن - واسه همین به عزیزان هموطنم سرویس نمیدم معمولا - مخصوصا وی پی اس و ... و زندگیمون رو اونطرف بردیم. جسارت نباشه اما همه میدونیم اخلاق و برخورد مشتری های ایرانی متاسفانه چطور هست - منو ببخشید جسارت نمیخوام بکنم اما شاید از هر 10 نفر حداقل 1 نفر از هموطنان باشن که برخوردشون جوری هست علاقه ای نمیمونه کار کنیم باهاشون. اما واقعا برخی عزیزان هستن که فوق العاده هست کار کردن باهاشون - افراد منطقی و فهم بسیار بالا - لذت میبریم کار کنیم و در خدمتشون باشیم - به طور خلاصه ادم پشیمون نمیشه از خدمت بهشون.
    نه ما اینطور عمل نمیکنیم که برق و دیتا بدیم و بگیم خدافظ ! ما تو قراردادمون با دیتاسنتر پاسخگویی 15 دقیقه ای داریم که اگر یکساعت طول بکشه و هیچ جوابی نگیریم تخفیف روی سرویسشون میدن - حداقل روی sla شون هست. که خوب ما هم میتونیم متعاقبا پشتیبانی بهتری براتون داشته باشیم - متاسفانه برخی دیتاسنتر ها مثل کلوکراسینگ که من سرور داشتم و دارم بسیار برخورد بدی دارن و بابت هر چیزی میخوان پول بگیرن و ... که البته فرصت شد اینا رو تلفنی براتون عرض میکنم.
    جا برای سفارش وجود داره اما عرض کردم دوست ندارم پابلیک کنم. عنایت برخی از دوستان میتونه مشکل در سرویس دهی / تاخیر ایجاد کنه.
    شما هر سوالی دارید یا تماس بگیرید یا شمارتون رو پیام بزارید تمای بگیریم خدمتتون . هیچ چیزی برای پنهان کاری نیست و نگرانی های شما رو درک میکنم . ما خودمون یک روزی همه این نگرانی ها رو داشتیم - و کاملا میفهمیم شما رو.
    س پاسخ سوالاتم رو هیچ کدوم رو بهانه های واهی مثل تحریم نگرفتم لطفا متن رو بخونین و در صورتی میخواین فعالیت کنین یک چیزی به ادم نشون بدین که ملموس باشه
    کمترین حدش راجبه فیمت و پکبج های مربوط به کلوکیشن هست که من و دوست گرامی دیگری پرسیدیم و به جواب ساده ای در این حدم نرسیدیم،!
    درضمن اگر نمی توانید جواب دولت رو بدین برای سرویس دادن به سرویس گیرندگان ایرانی بهتر هست همون وقت خود را صرف خارجی ها کنین و ایرانی ها رو بیخیال شین چون ریسک خطرناکی است
    شرکتهای بسیاری در این زمینه فعالیت می کنن که دقیقا شرایط شما رو دارن ولی شما حتی سوالات ابتدایی رو هم جواب نمیدین !
    Hugeserver
    Tukanet
    Almahost
    Synaptica
    Xlhost
    و چند نفر دیگر
    برای پر محتوی شدن تاپیک بهتر است لااقل بسته ا و پکیج های و قیمت ها رو در تاپیک قرار بدین لااقل
    ارادت

ارادت
    ویرایش توسط 007 : September 20th, 2015 در ساعت 20:24

2. تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)