سلام - مشکلی نیست برای اطلاعات - فقط چون دوستانی از فردا میخوان به وزارت صنایع کانادا ایمیل و زنگ بزنن بگن ایناها ایشون داره با ایران کار میکنه و این بحث ها ترجیح میدم پابلیک نکنم. ما حتی حساب بانکی شرکتی هم که باز کردیم مدیر داخلی بانک ی خانم ایرانی بودن که ایشون پیشنهاد دادن با پاس ایرانی مدرک رو نکنیم و همون پاس کانادا رو ارائه بدیم چرا که فلگ داره سیستم های بانکیمون توی کانادا وآمریکا که وقتی ایران بخوره هر داستانی بعدا پیش بیاد اول به شماها شک میکنن -
بله ما به همه سوالات جواب میدیم جای نگرانی نیست - دوستانی که میشناسن و کار میکنم حدود 5-6 سال باهاشون اخلاق ما رو میدونن. به شما و باقی دوستان هم که افتخار آشنایی نداشتیم کمک میکنم که به مواردی که نیاز هست بدونن دست پیدا کتن و نظر و اعتمادشون جلب بشه.
شما شماره تماستون رو بزارید برام در پیام خصوصی تا باهاتون تماس بگیرم - من الان ایران هستم تا مدتی بعد که شماره 09399557798 میتونید تماس بگیرید.
مسلما من هم میدونم که ایرانی های عزیز چظور کار میکنن - واسه همین به عزیزان هموطنم سرویس نمیدم معمولا - مخصوصا وی پی اس و ... و زندگیمون رو اونطرف بردیم. جسارت نباشه اما همه میدونیم اخلاق و برخورد مشتری های ایرانی متاسفانه چطور هست - منو ببخشید جسارت نمیخوام بکنم اما شاید از هر 10 نفر حداقل 1 نفر از هموطنان باشن که برخوردشون جوری هست علاقه ای نمیمونه کار کنیم باهاشون. اما واقعا برخی عزیزان هستن که فوق العاده هست کار کردن باهاشون - افراد منطقی و فهم بسیار بالا - لذت میبریم کار کنیم و در خدمتشون باشیم - به طور خلاصه ادم پشیمون نمیشه از خدمت بهشون.
نه ما اینطور عمل نمیکنیم که برق و دیتا بدیم و بگیم خدافظ ! ما تو قراردادمون با دیتاسنتر پاسخگویی 15 دقیقه ای داریم که اگر یکساعت طول بکشه و هیچ جوابی نگیریم تخفیف روی سرویسشون میدن - حداقل روی sla شون هست. که خوب ما هم میتونیم متعاقبا پشتیبانی بهتری براتون داشته باشیم - متاسفانه برخی دیتاسنتر ها مثل کلوکراسینگ که من سرور داشتم و دارم بسیار برخورد بدی دارن و بابت هر چیزی میخوان پول بگیرن و ... که البته فرصت شد اینا رو تلفنی براتون عرض میکنم.
جا برای سفارش وجود داره اما عرض کردم دوست ندارم پابلیک کنم. عنایت برخی از دوستان میتونه مشکل در سرویس دهی / تاخیر ایجاد کنه.
شما هر سوالی دارید یا تماس بگیرید یا شمارتون رو پیام بزارید تمای بگیریم خدمتتون . هیچ چیزی برای پنهان کاری نیست و نگرانی های شما رو درک میکنم . ما خودمون یک روزی همه این نگرانی ها رو داشتیم - و کاملا میفهمیم شما رو.