نوشته اصلی توسط alireza7596r من هم نخواستم هاست بفروشم گفتم بدم نصب کنید بعد انتقال بدید رو سایتتان به چندین کاربر مثل شما هم داده شده فک نکنم جوابگو باشه وقتی نصب بشه و همینطور بعد از نصب انتقال داده بشه روی سرور خودمون.فک کنم به pdo مجدد گیر بده - - - Updated - - - روی هاست دیگه نصب کردم و فایل و دیتابیس رو ایمپورت کردم اینطور که ارور Critical Error could not find driver رو میده
نوشته اصلی توسط roozbeh837 فک نکنم جوابگو باشه وقتی نصب بشه و همینطور بعد از نصب انتقال داده بشه روی سرور خودمون.فک کنم به pdo مجدد گیر بده - - - Updated - - - روی هاست دیگه نصب کردم و فایل و دیتابیس رو ایمپورت کردم اینطور که ارور Critical Error could not find driver رو میده بله باید این خطارا بده به configuration.php بردید و اطلاعات اون دیتابیشی که ایپورت کردید را وارد کنید یوزر و رمز و...
پیام هاست ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب payamhost.com ، blog.payamhost.com ، t.me/payamhost
نوشته اصلی توسط alireza7596r بله باید این خطارا بده به configuration.php بردید و اطلاعات اون دیتابیشی که ایپورت کردید را وارد کنید یوزر و رمز و... این موارد رو وارد کردم ولی همچنان مشکل بود که از بخش سرور بررسی و حل گردید
با سلام من همین مشکل رو دارم اما با ارور CURL with SSL Support مواجه شدم. curl هم روی تمام پی اچ پی ها نصب هست و کنترل پنل سی پنل هست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن