-
April 4th, 2014, 20:26
عضو دائم
نیازمند فردی مسلط به طراحی قالب whmc و ورد پرس
با عرض سلام و احترام
با توجه به نامهربانی یکی از طراحان عزیز نیاز به ایجاد این تاپیک شد
لطفا فردی که مسلط به طراحی قالب whmcs و طراحی ورد پرس است به بنده آی دی یاهو یا راه ارتباطی بدهد برای انجام تغییراتی نیاز به ایشون هست
لطفا فقط کسانی که واقعا سواد کافی در این امر را دارند اطلاع بدهند چون یک کار حرفه ای و شاید ساده نباشد!
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
April 4th, 2014 20:26
# ADS
-
April 4th, 2014, 20:31
پاسخ : نیازمند فردی مسلط به طراحی قالب whmc و ورد پرس
با سلام خدمت شما دوست عزیز لطفا یاهو پاسخگو باشید من پیام دادم خدمتتون tanha_wanted
-
-
April 4th, 2014, 20:34

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با عرض سلام و احترام
با توجه به نامهربانی یکی از طراحان عزیز نیاز به ایجاد این تاپیک شد
لطفا فردی که مسلط به طراحی قالب whmcs و طراحی ورد پرس است به بنده آی دی یاهو یا راه ارتباطی بدهد برای انجام تغییراتی نیاز به ایشون هست
لطفا فقط کسانی که واقعا سواد کافی در این امر را دارند اطلاع بدهند چون یک کار حرفه ای و شاید ساده نباشد!
با سپاس
عیسی لو
سلام و عرض ادب
عزیز تغییراتی که مدنظرتونه برام بفرستید تا بررسی بشه
-
-
April 4th, 2014, 20:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
444555
با سلام خدمت شما دوست عزیز لطفا یاهو پاسخگو باشید من پیام دادم خدمتتون tanha_wanted
با سلام
رزومه کاری خودتان را برای بنده ارسال نمایید
چون کاربر جدید هستید و بنده شما رو ندیدم با نوع کارشما آشنایی ندارم
با سپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
April 4th, 2014, 20:40
عضو انجمن
اگه قالب باشه میتونم کمک کنم ولی مازول و اینا نه
دقیقا چه تغییری میخوایید؟
-
-
April 4th, 2014, 20:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
royl
اگه قالب باشه میتونم کمک کنم ولی مازول و اینا نه
دقیقا چه تغییری میخوایید؟
قالب whmcs است در style یک مشکلات جزئی دارد + همسان سازی با ورد پرس هم یک مورد کوچیک داره
| onlineserver.ir
-
-
April 4th, 2014, 20:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
قالب whmcs است در style یک مشکلات جزئی دارد + همسان سازی با ورد پرس هم یک مورد کوچیک داره
جناب عیسی لو شخصی رو میتونم معرفی کنم در لول فوق تاپ که اون افراد نامهربان که فرموید 5 درصد توانایی ایشون رو ندارن
چقدر میتونید هزینه کنید؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2014, 20:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hostfire
جناب عیسی لو شخصی رو میتونم معرفی کنم در لول فوق تاپ که اون افراد نامهربان که فرموید 5 درصد توانایی ایشون رو ندارن
چقدر میتونید هزینه کنید؟
کار خاصی ندارد نهایت 5 دقیقه کار دارد من خودم وقت ندارم وگرنه سرچ بزنم حل میشه!
هزینه خاصی نیاز نداره 4-5 دقیقه کار است برای من آی دیش را ارسال بکنید البته الآن دارد یکی از افراد که پست داده در همین تاپیک رفع میکنه اما خوب اگر نشد میتونیم باهاشون کار بکنیم
احتمالا یک کارمند طراح هم در محدوده تهران نیاز خواهیم داشت که میخواهیم بهترین را داشته باشیم
| onlineserver.ir
-
-
April 4th, 2014, 21:08
سلام خدمت آقامجید عیسی لو
آی دی یاهو
hyrcanwebco
البته قبلا add شدیم توی ادلیست
-
-
April 4th, 2014, 21:40
با سلام.
اول یک سوال از جناب آقای عیسی لو
فضولی نباشه و عذر میخوام : مگر این قالب رو جناب وهاب برای شما طراحی نکردند؟! ایشون هم قطعا بهتر میتونه به شما برای ویرایش کمک خواهد کرد.
در مورد ادیت نیز بصورت رایگان در خدمت همکار عزیز هستیم.
تماس بگیرید.
موفق و سربلند باشید.
-