نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: سرور مجازی برای یک فروشگاه و 2 وب سایت بر روی یک vps ? , سرور داخلی یا خارجی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی برای یک فروشگاه و 2 وب سایت بر روی یک vps ? , سرور داخلی یا خارجی

نقل قول نوشته اصلی توسط jaheshserver نمایش پست ها
    سلام
    سرور الان لینوکس می خواین باشه که با نصب کنترل پنل سایت ها رو بالا بیارید؟
    سلام
    صدرصد لینوکس میخوام یا ابونتو نصب میکنم یا سنت او اس ، دوس دارم مجازی ساز KVM باشه چون قبلا ها تحقیق کردم مناسب تر بود یادم نیست چرا . قبلا webmin و virtualmin رو نصب کردم و روی آنها یک سایت بالا آوردم نه بیشتر ، البته هدفم تست و یادگیری بود نه تجاری .
    دوست عزیز میخوام یک کنترل پنل نصب کنم روی سرور و چند وب سایت رو روی آن بالا بیارم. به طوری که تمام اجزای این 3 وردپرس از هم جدا باشه . اعم از کاربران دیتابیس محتوا بک آپ گیری و غیره ... . هیچگونه فعالیتی مخالف کپی رایت یا وارز ندارم یا سایر موارد ندارم یک فروشگاه با نمادو درگاه و 2 وبلاگ . هر سه مورد به صورت حرفه ای دنبال میشوند و برنامه ریزی یک ساله برای هر کدام دارم. بخاطر این گفتم که کیفیت برام مهمه ولی قیمت مناسب باشه حداقل برای چند ماه. و در آخر کسی دوستان اگر وی پی اس دیجیتال اوشن هم ارائه میده آفری بده ممنون میشم.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    383
    تشکر تشکر شده 
    845
    تشکر شده در
    696 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی برای یک فروشگاه و 2 وب سایت بر روی یک vps ? , سرور داخلی یا خارجی

نقل قول نوشته اصلی توسط virtualuser نمایش پست ها
    سلام
    صدرصد لینوکس میخوام یا ابونتو نصب میکنم یا سنت او اس ، دوس دارم مجازی ساز KVM باشه چون قبلا ها تحقیق کردم مناسب تر بود یادم نیست چرا . قبلا webmin و virtualmin رو نصب کردم و روی آنها یک سایت بالا آوردم نه بیشتر ، البته هدفم تست و یادگیری بود نه تجاری .
    دوست عزیز میخوام یک کنترل پنل نصب کنم روی سرور و چند وب سایت رو روی آن بالا بیارم. به طوری که تمام اجزای این 3 وردپرس از هم جدا باشه . اعم از کاربران دیتابیس محتوا بک آپ گیری و غیره ... . هیچگونه فعالیتی مخالف کپی رایت یا وارز ندارم یا سایر موارد ندارم یک فروشگاه با نمادو درگاه و 2 وبلاگ . هر سه مورد به صورت حرفه ای دنبال میشوند و برنامه ریزی یک ساله برای هر کدام دارم. بخاطر این گفتم که کیفیت برام مهمه ولی قیمت مناسب باشه حداقل برای چند ماه. و در آخر کسی دوستان اگر وی پی اس دیجیتال اوشن هم ارائه میده آفری بده ممنون میشم.
    سلام درصورتی که برای کنترل پنل قصد هزینه کردن دارید سی پنل و دایرکت ادمین پیشنهاد میشود در غیر اینصورت centoswebpanel
    کانفیگ اولیه این کنترل پنل و یا هرکانفیگ مورد نظر نیز به صورت رایگان برایتان انجام خواهد شد
    امکان ارایه سرویس از اروپا و امریکا وجود دارد.
    همچنین سرویس ها دارای فایروال سخت افزاری و بدون مشکل با کپی رایت میباشند.
    همینوطر امکان ارایه فضای SSD بالا جهت کیفیت بالاتر نیز قراهم میباشد
    پیشنهاد ما:
    ram 2
    cpu 1core
    hard 100g hdd
    bw unlimited
    port 1g
    ماهانه 39 هزارتومان
    هزینه لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 15ت سیپنل 53ت
    درصورتی که وبسایتتان پربازدید یا رتبه پایین دارد امکان ارایه تخفیف بیشتر باتوجه به بازدید وجود دارد.
    درصورت تمایل به جزئیات بیشتر از طریق تیکت در ارتباط باشید
    http://my.cloudha.ir/submitticket.php
    موفق باشید
    CloudHa
    7079 2842 021
    93 600 73 0913

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)