سلام
سرور الان لینوکس می خواین باشه که با نصب کنترل پنل سایت ها رو بالا بیارید؟
سلام
سرور الان لینوکس می خواین باشه که با نصب کنترل پنل سایت ها رو بالا بیارید؟
سلام
صدرصد لینوکس میخوام یا ابونتو نصب میکنم یا سنت او اس ، دوس دارم مجازی ساز KVM باشه چون قبلا ها تحقیق کردم مناسب تر بود یادم نیست چرا. قبلا webmin و virtualmin رو نصب کردم و روی آنها یک سایت بالا آوردم نه بیشتر ، البته هدفم تست و یادگیری بود نه تجاری .
دوست عزیز میخوام یک کنترل پنل نصب کنم روی سرور و چند وب سایت رو روی آن بالا بیارم. به طوری که تمام اجزای این 3 وردپرس از هم جدا باشه . اعم از کاربران دیتابیس محتوا بک آپ گیری و غیره ... . هیچگونه فعالیتی مخالف کپی رایت یا وارز ندارم یا سایر موارد ندارم یک فروشگاه با نمادو درگاه و 2 وبلاگ . هر سه مورد به صورت حرفه ای دنبال میشوند و برنامه ریزی یک ساله برای هر کدام دارم. بخاطر این گفتم که کیفیت برام مهمه ولی قیمت مناسب باشه حداقل برای چند ماه. و در آخر کسی دوستان اگر وی پی اس دیجیتال اوشن هم ارائه میده آفری بده ممنون میشم.
سلام درصورتی که برای کنترل پنل قصد هزینه کردن دارید سی پنل و دایرکت ادمین پیشنهاد میشود در غیر اینصورت centoswebpanel
کانفیگ اولیه این کنترل پنل و یا هرکانفیگ مورد نظر نیز به صورت رایگان برایتان انجام خواهد شد
امکان ارایه سرویس از اروپا و امریکا وجود دارد.
همچنین سرویس ها دارای فایروال سخت افزاری و بدون مشکل با کپی رایت میباشند.
همینوطر امکان ارایه فضای SSD بالا جهت کیفیت بالاتر نیز قراهم میباشد
پیشنهاد ما:
ram 2
cpu 1core
hard 100g hdd
bw unlimited
port 1g
ماهانه 39 هزارتومان
هزینه لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 15ت سیپنل 53ت
درصورتی که وبسایتتان پربازدید یا رتبه پایین دارد امکان ارایه تخفیف بیشتر باتوجه به بازدید وجود دارد.
درصورت تمایل به جزئیات بیشتر از طریق تیکت در ارتباط باشید
http://my.cloudha.ir/submitticket.php
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)