ممنون از پاسخ خوبتون بهرحال منم بحث ندارم ولی خدایی من بیام بگم دلار میدم 3000 تومن شما خودتون میخرید؟ البته شاید معتبر باشید اما من تازه شما رو شناختم پس هیچ فرقی بین افر من و شما نخواهد بود البته برای جفتمون
بعد شما امکان شارژ حساب پی پال و پرداخت اینترنتی هم دارید؟ یا با همین نرخ شارژ حساب رسلو ؟حالا با دبیت کارت یا پی پال هر دو مورد امکان اکسترنال لینک پرداخت هست؟
یک مورد من 100 دلار از شما میخرم برای پی پالم شما هم میریزید تو اون بهرحال تشخیص هویتی شما برای منه صاحب حساب راحته اگر اوکی بود از شما میخرم نه یکی بلکه طی یکی دو ماه 5-6 سرور تهیه میکنم(برای دوستان دارای سایت پر بازدید) بحث بعدی که پاسخ ندادین قسمت منیج هست آیا در سطح یک میتونید همکاری کنید؟ چون ما پنل نداریم(بقول خودتون او وی اچ ساب پنل نمیده) دسترسی ریست هم نداریم؟ اگر خیر پس مدام میبایست گوش بزنگ ریست احتمالی باشید در توانتون هست؟
----------------
حالا که بحثش شد از هتزنر هم قصد خرید سرور px91 ؤو درام تو پنل حدود 91 یورو زده + 91 یورو هم ستاپش اینو با چه قیمتی میتونید خرید و به بنده انتقالش بدین؟(به ریال لطفا) چون من یرور تا از صرافی میزنم بره حسابم 3800-3900 در میاد وقتی اینقدر معتبرید چه مرضیه اینکار رو بکنم اوکی؟