نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: خرید سرور از فرشنده معتبر ovh

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم company_hosting آواتار ها
    myredstation.ir/ myhetzner.ir / myovh.ir/ myleaseweb.ir
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    222
    تشکر شده در
    184 پست

پیش فرض پاسخ : خرید سرور از فرشنده معتبر ovh

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    سلام
    بنده قصد جسارت به شما یا هر کس دیگه رو نداشته ولی یک سوال دارم
    الان یورو بازار اسکناس 3600-3700 هست و کسانیکه پی میکنن 3750 بدن همه میریزند رو سرشون پس آب کردن یوروتون کار سختی نیست ولی اگر مسی بیاد یورور رو بده 3200 بعد سرور هم بقیمت دیتا سنتر و 100 البته بعضا زیر قیمت دیتا سنتر شما بعنوان یک فردی که بقول خودتون 6 سال اینکاره هستین چه توجیهی میتونه داشته باشه اینکار؟! البته بنده دوست دارم سرورم از جای خوب و ارزون تر بگیرم اما سرور هست کت و شلوار نیست یک سنت پرداختی مشکل داشته باشه 10000 دلار بعد از اون رو هم زیر سوال میبره حالا شما بیاید بفرمائید من لابی دارم با دیتا سنتر مفت گیرم میاد سرور 100 یورویی رو میدم 80 یورو اما یورو 3800 این قابل قبول تره تا یورو رو بدین 3200 بنده نه قصد مچ گیری دارم و نه توهین اما این حق هر مصرف کننده ای هست که بدونه و شما یا باید صراف باشید یا درآمد ارزی داشته باشید و لاغیر دسترسی به یورو 3200 عقلانی نیست از نظر من حالا 6 سال که نه 60 سال هم کارتون این بوده باشه راهش درست نباشه یا شانس اوردین یا نه یورو همون قیمت هست و شما سرور رو ارزون تر میگیرید. + پنل هم که نمیدین از کجا من بدونم سرورهای خارج از عمر مفید دی سی رو بجای سرورهای نو و کم کار نمیدین؟ شما فروشنده هستین و بنده هم خریدار حق من سوال پرسیدنه و شما هم مجال دفاع یا .... دارید که هم بنده هم سایرین نخوایم بیایم تاپیک بزنیم سرورم بسته شده/طرف میگه بخاطر تحریمه/انگار پرداخت ها رو دارند بررسی میکنند / و....

- - - Updated - - -

ممنون از شما برای دریافت اطلاعات کاملتر پ.خ دادم

سلام

در مورد پنل که هیچ کس ارائه نمیکند (از او وی اچ) و سرورهای او ویاچ یا هر دیتاسنتر دیگری دستدوم هستند شکی درش نیست

درمورد قیمت خیلی از دوستان با ما کارکردند شما دوست داشتید خرید میکنید و بحثی در اون نیست دوست دارید قیمت یورو برای مثال 3800 4000 یا مثل برخی دوستان ( پول سرور + مالیات + هزینه پشتیبانی بدهید

ما هم خوشحال میشیم از شما بگیریم چون سود 100% هست برای ما ) اگر توان مالی دارید بسم...

اما اگر سابقه 1 نفر میخواهید برسی کنید و چون ارزون میده حداقعل نباید زیر سوال ببرید و این درست نیست

برای مثال ما دلار زمانی که 3400 تومان بود حدودا 3000 یا در انجمن پستهاش هست 2900 هم دادیم ... خیلی از دوستان استفاده کردند ...

به هر حال ما دنبال مشتری نیسیتم چون خود مشتری که دنبال سرور هست و میخواهد هزنیه کنه خیلی بالا پایین میکنه یکی انتخاب میکنه ...

حق انتخاب با شما هست

من نه دعوای دارم یا نه بحثی

انشاال .. یک انتخاب درست و خوب داشته باشید و پشیمان نشوید قبل از خرید یک نصیحت

انجمن خوب سرچ کنید برخی از پستهای انتقادی هنوز پاک نشده اند

موفق باشید
    شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
    برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021

2. تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)