نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
بنده قصد جسارت به شما یا هر کس دیگه رو نداشته ولی یک سوال دارم
الان یورو بازار اسکناس 3600-3700 هست و کسانیکه پی میکنن 3750 بدن همه میریزند رو سرشون پس آب کردن یوروتون کار سختی نیست ولی اگر مسی بیاد یورور رو بده 3200 بعد سرور هم بقیمت دیتا سنتر و 100 البته بعضا زیر قیمت دیتا سنتر شما بعنوان یک فردی که بقول خودتون 6 سال اینکاره هستین چه توجیهی میتونه داشته باشه اینکار؟! البته بنده دوست دارم سرورم از جای خوب و ارزون تر بگیرم اما سرور هست کت و شلوار نیست یک سنت پرداختی مشکل داشته باشه 10000 دلار بعد از اون رو هم زیر سوال میبره حالا شما بیاید بفرمائید من لابی دارم با دیتا سنتر مفت گیرم میاد سرور 100 یورویی رو میدم 80 یورو اما یورو 3800 این قابل قبول تره تا یورو رو بدین 3200 بنده نه قصد مچ گیری دارم و نه توهین اما این حق هر مصرف کننده ای هست که بدونه و شما یا باید صراف باشید یا درآمد ارزی داشته باشید و لاغیر دسترسی به یورو 3200 عقلانی نیست از نظر من حالا 6 سال که نه 60 سال هم کارتون این بوده باشه راهش درست نباشه یا شانس اوردین یا نه یورو همون قیمت هست و شما سرور رو ارزون تر میگیرید. + پنل هم که نمیدین از کجا من بدونم سرورهای خارج از عمر مفید دی سی رو بجای سرورهای نو و کم کار نمیدین؟ شما فروشنده هستین و بنده هم خریدار حق من سوال پرسیدنه و شما هم مجال دفاع یا .... دارید که هم بنده هم سایرین نخوایم بیایم تاپیک بزنیم سرورم بسته شده/طرف میگه بخاطر تحریمه/انگار پرداخت ها رو دارند بررسی میکنند / و....
- - - Updated - - -
ممنون از شما برای دریافت اطلاعات کاملتر پ.خ دادم