نقل قول نوشته اصلی توسط M Hidden نمایش پست ها
بله درست هستش. اما وقتی از واسط استفاده کرد، واسط ما آیا 24 ساعته میتونه پاسخگو باشه؟ مشکل ما توی عید نوروز بود که برای رفعش نیاز به گذشت 17 روز شد! از سوم عید سرور ما خاموش بود تا 20 فروردین! اون هم پشتیبانی فنی کاری نمیکردن و مجبور شدم به تهران برم و سرور رو به طور کلی از دیتاسنتر خارج کنم و خودم مشکل فنیش رو حل کنم! واسط ما آیا میتونه این کار رو بکنه؟ ساده بگم. ساعت 3 صبح به مشکل بخوریم دیتاسنتر که مارو نمیشناسه و واسط رو میشناسه! آیا واسط ساعت 3 نصف شب مشکل مارو حل میکنه با پشتیبانی مخصوصی که بهش دادن؟(همون پارتی بازی خودمون محسوب میشه )
سوالات قراردادی میپرسید.

این موارد را باید با واسط خودتان صحبت کنید.

ممکنه حتی واسط شما تجهیزاتی گذاشته باشه در مرکز که اصلا مرکز داده نداره و نمیتونه به شما ارائه بکنه.

ممکنه 24 ساعته پشتیبانی داشته باشه یا حتی بدتر از مرکز داده فقط در ساعت اداری باشه

و ...

همانطور که در مورد دیتاسنتر تحقیق میکنید و این موارد را با دیتاسنتر مطرح میکنید باید این سوالات هم از واسط بکنید و در مورد واسط تحقیق کنید.

دیتاسنتری میشناسیم که حتی ساعت 3 تا 4 مشکلی پیش بیاد کلا ج نمیدن چون 4 پایان ساعت کاریه میترسن کارتون بیشتر از 4 طول بکشه و ناچار بشن بمونن

شما هنوز دیتاسنترهای بدتر را تجربه نکرده اید تا ببینید که آسیاتک در مقابل آنها جزو دیتاسنتر های گل محسوب میشه. : ) با واسط این سوالات را مطرح کنید.

باتشکر