با ruby و java میشه 3-4 ماهه اوکی کرد هم سررو هم کلاینتش رو .
بنده خودم تیمشو دارم برای اندروید . هم ای او اس و ویندوز (هر دو نسخه دسکتاب و موبایل)
کدو استان هستید ؟
چقدر می تونید هزینه کیند ؟
با ruby و java میشه 3-4 ماهه اوکی کرد هم سررو هم کلاینتش رو .
بنده خودم تیمشو دارم برای اندروید . هم ای او اس و ویندوز (هر دو نسخه دسکتاب و موبایل)
کدو استان هستید ؟
چقدر می تونید هزینه کیند ؟
ویرایش توسط gasem_h : June 29th, 2015 در ساعت 16:45
دوست گرامی این تصور شما هست اگر یک نگاه به قوانین بندازید خالی از لطف نیست :
امیدوارم جسارت بنده رو اشتباه فرض نکنید اما این موارد در بخش فروش زیاد مشاهده میشه و پست بنده هم به عنوان تذکر اسپم محسوب میشه ولی ... .10-2: لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. در نظر داشته باشید سایت دارای بخش های آموزشی است و امکان مطرح شدن سوالهای ابتدایی از طرف کاربران وجود دارد.لذا ارسال پستهای تمسخر آمیز ، دلسرد کننده و موارد مشابه ممنوع می باشد.
به تاریخ درخواست توجه بفرمایید خالی از لطف نیست : اکتبر 2014
باز هم پوزش بابت اسپم
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
سلام دوستان عزیز
بنده علیزاده هستم و فردی به نام معین طلاعی از من کلاه برداری بزرگی کرده و میخوام شکایت کنم ازش بعد فهمیدم شمام مثل من مورد سوء استفاده این شیاد کلاه بردار قرار گذفتنی میخواستم باهاتون صجبت کنم
من اطلاعاتی از این شیاد پست فطرت دارم امیدوارم هرکسی که مثل من کلاه سرش رفته با من تماس بگیره تا پیگیری کنم ولاهه خداشاهده بخاطر پول نیست شکایت میکنم ایشون آبروی منو برده میخوام پدرشو درارم
استان فارس - شهر شیراز - برجیستون 20 متری کشوری سمت چپ درب دوم روبروی بیمه ایران
شماره ایرانسلش : 09386103258 و 09381709209 شماره ثابتش : 987117205222 / عکس و آدرس و شماره تلفن ثابتو همه چیشو دارم فقط نفر میخوام تا زودتر به نتیجه برسیم و فتا پیگیری کنه پس ازتون خواهش میکنم باهام تماس بگیرید
اینو از دامنه khodam.ir در آوردم که متعلق به این کلاه برداره
berijeston 20 metri keshvari samt chap darb dovom roberoye bimeye iran, shiraz, fars, IR
phone: +987117205222
------------------------------------------------------------------------------
اس ام اس بدید من خودم باهاتون تماس میگیرم
09143827266 علیزاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)