-
August 15th, 2015, 22:42
عضو انجمن
فروش شماره مجازی برای فعال سازی تلگرام و واتس آپ و وایبر و ... همراه با ارائه پنل و وب سرویس
سلام
مدتی بود داشتم با یکی از دوستان روی یک پنل جهت ارائه شماره مجازی برای دریافت کد فعال سازی سامانه هایی مثل تلگرام و وایبر و واتس آپ و... کار می کردم که الحمدالله امروز کارهاش تموم شد و الان قابل استفاده هست.
شماره ساز اولین سامانه فروش شماره مجازی می باشد که اقدام به فروش خطوط کاملاً سازگار با بیشتر سایت های و نرم افزار های مجازی را ارائه می نماید.
مشتریان عزیز باید این هم در نظر داشته باشند که این شماره ها فقط قابلیت دریافت پیامک را داشته و به هیچ عنوان نمی توان از قابلیت تماس صوتی آن استفاده نمود.
قیمت خرید خط از 1100 تومان تا 700 تومان می باشد که بر اساس تعداد خرید حساب می شود.چنانچه شما بعد از خرید خط روی هر کدام از خط ها پیامک دریافت نکردید از داخل پنل می توانید درخواست برگشت هزینه بزنید و در همان لحظه اعتبار به پنل تان برگشت داده می شود.
مزیت این پنل این می باشد که شما در هر زمان و بدون دخالت ما می توانید اقدام به تهیه خط و دریافت کد فعال سازی نمایید.
در ضمن قابلیت ارائه وب سرویس هم وجود دارد که بدون وارد شدن به پنل درخواست شماره و دریافت کد فعال سازی تون می دهید.این امکان با وارد شدن به پنل تان می توانید مشاهده نمایید.
ثبت نام در سایت رایگان می باشد و شما فقط بابت خرید خط هزینه پرداخت می نمایید.
آدرس سایت:
http://shomaresaz.ir/
آدرس ورود به پنل:
http://login.shomaresaz.ir/
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازsardarn به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015 22:42
# ADS
-
August 15th, 2015, 23:07
پاسخ : فروش شماره مجازی برای فعال سازی تلگرام و واتس آپ و وایبر و ... همراه با ارائه پنل و وب سرویس
من برای تلگرام می خوام اکتیو شده فایل تی دیتا می توانید تحویل بدین؟
-
-
August 15th, 2015, 23:34
عضو انجمن
پاسخ : فروش شماره مجازی برای فعال سازی تلگرام و واتس آپ و وایبر و ... همراه با ارائه پنل و وب سرویس
من شماره گرفتم منتها از چین داد چطور میشه کشور انتخاب کرد من از امریکا میخوام
-
-
August 15th, 2015, 23:41
عضو جدید
من هم از امریکا یک شماره میخواهم
اما میخواهم دائمی باشد نه 3 ماهه
-
-
August 16th, 2015, 10:44
سلام نیاز به ارسال مدارک هم هست؟
-
-
August 16th, 2015, 11:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ccirco
من برای تلگرام می خوام اکتیو شده فایل تی دیتا می توانید تحویل بدین؟
سلام
خیر.فعلا فقط شماره و کد فعال سازی هست.
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Nomix
من شماره گرفتم منتها از چین داد چطور میشه کشور انتخاب کرد من از امریکا میخوام
سلام
فعلا از امریکا غیر فعال هست.
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
vp33
من هم از امریکا یک شماره میخواهم
اما میخواهم دائمی باشد نه 3 ماهه
سلام
فعلا امکان ارائه سالیانه وجود ندارد.
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
سلام نیاز به ارسال مدارک هم هست؟
سلام
فعلا خیر
-
-
August 18th, 2015, 13:35
-
-
August 29th, 2015, 15:20
بسیار عالی بود سایتتون لذت بردم واقعا از کار باهاش اما اگر شماره امریکا داشت بهتر بود
با تشکر
-
-
August 29th, 2015, 15:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arash r
بسیار عالی بود سایتتون لذت بردم واقعا از کار باهاش اما اگر شماره امریکا داشت بهتر بود
با تشکر
سلام
قیمت شماره های امریکا بالاتر هست و به صرفه نیست.
موفق باشید
-
-
August 29th, 2015, 16:18

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
قیمت شماره های امریکا بالاتر هست و به صرفه نیست.
موفق باشید
تا جایی که من دیدم قیمت شماره های اسپانیا هم مناسب هست اگر بتونید بیارید خیلی خوب میشه
با تشکر
-