نقل قول نوشته اصلی توسط samanmo نمایش پست ها
با سلام <br>دوستان من یک سایت دانلود کتاب دارم که یکماهه راه اندازی کردم ، روی هاست ارزان بالا آوردم ولی متاسفانه از سرویسی که من دارم استفاده میکنم رایگان هست و تمام ایمیل ها ( ثبت نام ، فراموشی رمز ، و خوش آمد گویی ) همه و همه اسپم میشه و قبل از عنوان ایمیل اتومات مینویسه free host و این خیلی بده ، پشتیبانی میگه هاست رایگان آمریکا هست و کلا از طرف سرویس دهنده های بزرگ ایمیل اسپم شناخته میشه<br>خلاصه سایت تازه راه افتاده و بازدیدی نداره ، مطلب هم زیر ده تا داره ولی فورا رشد میکنه <br>هاست اشتراکی میخوام حداقل ده گیگ فضا + اکانت ایمیل و php 5.4 + امکان آپلود فایل حداقل 20میگ ( وردپرس ) و غیره<br>فعلا کتاب ها روی هاست آپلود و دانلود میشه ، اما متعهد میشم زمانی که فایل ها به 5 گیگ برسه یا تعداد بازدید کننده به 2000 ip در روز برسه فورا هاست دانلود تهیه کنم ( توجه 50% کتاب ها پولی هستن این یعنی دانلود زیادی در روز ندارن)<br>راستی پرداخت : ماهیانه باشه که اگر از همدیگه ناراضی بودیم با خوبی و خوشی هاست تخلیه بشه<br>پنل دایرکت ادمین هست ( انتقال رایگان باشه )<br>دوستان لطف کنید آفر رو کپی پیست نکنید و ی توضیحی بدین ، من یکبار این آفر رو خواستم اما به هرکدوم که افر داده بودند تیکت زدم ی ایرادی داشت ، من خواسته هام رو گفتم
لطف بفرمایید بگین کدوم پلن ( میرم توو سایت میگن فقط فلان پلن بدرد شما میخوره ماهی 129 هزار تومان !!!!!!!!!!!!))))
با سلام
به صورت رایگان سایت های دانلود را در ایران میزبانی می کنیم
با support@maroonhost.com تماس بگیرید
سپاس