با سلام <br>دوستان من یک سایت دانلود کتاب دارم که یکماهه راه اندازی کردم ، روی هاست ارزان بالا آوردم ولی متاسفانه از سرویسی که من دارم استفاده میکنم رایگان هست و تمام ایمیل ها ( ثبت نام ، فراموشی رمز ، و خوش آمد گویی ) همه و همه اسپم میشه و قبل از عنوان ایمیل اتومات مینویسه free host و این خیلی بده ، پشتیبانی میگه هاست رایگان آمریکا هست و کلا از طرف سرویس دهنده های بزرگ ایمیل اسپم شناخته میشه<br>خلاصه سایت تازه راه افتاده و بازدیدی نداره ، مطلب هم زیر ده تا داره ولی فورا رشد میکنه <br>هاست اشتراکی میخوام حداقل ده گیگ فضا + اکانت ایمیل و php 5.4 + امکان آپلود فایل حداقل 20میگ ( وردپرس ) و غیره<br>فعلا کتاب ها روی هاست آپلود و دانلود میشه ، اما متعهد میشم زمانی که فایل ها به 5 گیگ برسه یا تعداد بازدید کننده به 2000 ip در روز برسه فورا هاست دانلود تهیه کنم ( توجه 50% کتاب ها پولی هستن این یعنی دانلود زیادی در روز ندارن)<br>راستی پرداخت : ماهیانه باشه که اگر از همدیگه ناراضی بودیم با خوبی و خوشی هاست تخلیه بشه<br>پنل دایرکت ادمین هست ( انتقال رایگان باشه )<br>دوستان لطف کنید آفر رو کپی پیست نکنید و ی توضیحی بدین ، من یکبار این آفر رو خواستم اما به هرکدوم که افر داده بودند تیکت زدم ی ایرادی داشت ، من خواسته هام رو گفتم
لطف بفرمایید بگین کدوم پلن ( میرم توو سایت میگن فقط فلان پلن بدرد شما میخوره ماهی 129 هزار تومان !!!!!!!!!!!!))))