لیست ویندوز هایی که آپدیت هارا دریافت میکنند :
- Windows 8.1 Pro
- Windows 8.1
- Windows 7 Service Pack 1, when used with:
- Windows 7 Ultimate
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Home Basic
- Windows 7 Starter
لیست ویندوز هایی که آپدیت هارا دریافت میکنند :
- Windows 8.1 Pro
- Windows 8.1
- Windows 7 Service Pack 1, when used with:
- Windows 7 Ultimate
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Home Basic
- Windows 7 Starter
ببخشید ماله من الان رو اپدیت زدم 6تا اپدیت جدید امده اینارو اپدیت بزنم تا اپدیت ویندوز10بیاد واسم یا اینکه ربطی نداره خودش بعدا میاد ؟
و س.ال بعد میگید که رایگان 1ساله هست میده این ها بعد یکسال چیکار کنیم که وثله ویندوز های خودمون کرک بزنیم نامحدود بشه باید dvd از بازار بخریم ؟ نصب کنیم یا کرک جداش در اینترنت بیاد انموقع نصب کنیم نامحدود بشه ؟ و اینکه وقتی 1سالش تمام بشه دیگه ویندوز بالا نمیاد ؟ با تشکر
- - - Updated - - -
وای بچه ها من ویندوزم را که اپدیت زدم الان همین الان درجا لوگو ویندوز 10 اومد واسه اپدیت کردن چیکار کنم ؟
- - - Updated - - -
اینا ببنیدید واییییییی خیلی خوشکله مثله اینکه دموش رو دیدم http://8pic.ir/images/oabn3vr6u63mmmlyzwsu.png
فقط میترسم اپدیت کنم حجم هم درک اما بعد مشکل بخورم درایورام نصب نشه اینا کسی نصب کرده ؟
یکم صبر داشته باشید خانوم صیفی بهتون پاسخ میدم تا تاپیک رو ببینم چقدر عجله دارید :D
در باره سوال اول :
بعد از 1 سال استفاده شما باید لایسنس ویندوز را خریداری کنید که فک کنم 150 دلار هزینش هست هیچ راهی هم برای کرک کردنش وجود نداره زیرا ماروسافت در این نسخه شدیدا وقت گذاشته و چون قراره آخرین نسخه باشه شدیدا با کرک اون مبارزه میکنه ...
سوال دوم :
پنجره ای که برای شما اومده اپدیت انجام نمیده فقط سریال هارد شما را برای دریافت آپدیت رزرو میکنه ...
سوال سوم :
هیچ مشکلی به وجود نمیاد خود ویندوز تمامی درایو هارا از اینترنت دانلود و نصب میکند اگر شرکت تولید کننده سخت افزار شما را تحریم کرده باشد و امکان نصب وجود نداشته باشد میتویند با استفاده از Driver Pack تمامی سخت افزار های خود را نصب کنید ...
جای نگرانی وجود نداره ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)