-
June 3rd, 2015, 14:08
پاسخ : رزرو UPgrade رایگان به Windows 10
ابتدا از شما یه ایمیل میگیره بعدش
شمارو میزاره تو رزو بعدش نسخه اپدیت شما اماده میشه ویندوزت اپدیت میشه هنوز رسمی نیست ولی برای بنده خیلی عالی شده
-
تعداد تشکر ها از kiarash-khatib به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015 14:08
# ADS
-
June 3rd, 2015, 14:27

نوشته اصلی توسط
lifepp
ول کن برادر ول کن !
ویندوز 7 چی بوده که حالا بخوایم به 10 هشم آپگرید کنیم .
ما اولش با کلی ذوق رفتیم دمو تبلیغاتیش رو دیدیم اون یارو با موهای گاو لیس زده اومده اونجا نشسته مرتیکه مزخرف خجالت نمیکشه ، windows 10 و کلاً تو یه voice recognition خلاصه کردن اومدن کلیپ تصویری معرفی ویندوز 10 ساختن .
نمی خوام بحث مقایسه ای راه بندازم اینجا ولی یه سری از شرکت ها و ارگان ها هستند تو خودت و جر بدی بگی آقا این باگ داره ، مشکل داره ، ضعف داره بازم اینا به کار خودشون ادامه میدن بعد سال به سال میان نظرسنجی هم می کنن.
بهترین نسخه ویندوزی که منتشر شده به نظر من همین 7 هست ( شاید هم بهتره بگم برای ما جماعت cra cker 7 بهترین نسخست )
در ضمن شایدم حرفای من درست نباشن 
شما اول از همه ادب را رعایت بکنید اینجا خونتون نیست که بخواید با هر نوع لحنی صحبت بکنید 
اما در باره صحبت های شما باید بگم که در رابطه با ویندوز ها ویندوز های xp و 7 عضو پایدار ترین ویندوز ها بودن و کم تر پیش میومد مشکلات بوت در این ویندوز ها پیش بیاد ...
اما در مقابل سری های ویستا , 8 , 8.1 پایداری کافی را نداشتن برای همین دوام زیادی نیز در بازار فروش نداشتن البته از این نکته نگذریم که پایداری ویندوز های 8 و 8.1 بر روی تبلت ها و سرفیس ها بسیار خوب و مناسب بود ...
ویندوز های سری me و nt و 98 / 95 هم که بنا به قدیمی شدن رابط گرافیکی اونا و عدم پشتیبانی امکانات جدید دیگر استافده نمیشود مگر در موارد خیلی خواص برای کار های بسیار خواص ...
در مقابل ویندوز 10 ماکروسافت اومد با یک رابط گرافیکی ترکیبی از ویندوز 8.1 و 7 همراه با امکانات جدیدی مثل کورتنا یک سیستم جامع و یک پارچه را معرفی کرد که تمامی سیستم های ویدوزی مثل گوشی های موبایل , تبلت ها , لبتاپ ها و کامپیوتر ها به صورت یکپارچه از یک سری ویندوز با یک رابط گرافیکی یک پارچه استفاده کنن این ویندوز در تست هایی که انجام شده در نسخه بتا اون پایداری نزدیک به ویندوز 7 دارد و پیشبینی شده با ارائه نسخه نهایی و اپدیت های یک پارچه مداوم پایداری اون بیش از تمامی ویندوز های عرضه شده تا کنون باشد ...
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 14:30
عضو دائم
سلام من ویندوز 7 دارم و رفتم در قسمت آپدیت ولی خواست همین 7 رو آپ کنه برام و حرفی از ارتقا به ده نزد
-
-
June 3rd, 2015, 14:38

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام من ویندوز 7 دارم و رفتم در قسمت آپدیت ولی خواست همین 7 رو آپ کنه برام و حرفی از ارتقا به ده نزد
به احتمال زیاد آپدیت هارو بر اساس کشور هایی که موقع نصب ویندوز وارد کردید ارائه میده ...
برای منم ارائه نشده هنوز اما خوب اطلاعیه نشون میده تا 1 الی 2 ماه دیگه ماکروسافت درخواست میکنه به ویندوز 10 بریم همگی .. حتی ایکس باکس ها هم به ویندوز 10 آپگیرد میشن !!
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 14:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
به احتمال زیاد آپدیت هارو بر اساس کشور هایی که موقع نصب ویندوز وارد کردید ارائه میده ...
برای منم ارائه نشده هنوز اما خوب اطلاعیه نشون میده تا 1 الی 2 ماه دیگه ماکروسافت درخواست میکنه به ویندوز 10 بریم همگی .. حتی ایکس باکس ها هم به ویندوز 10 آپگیرد میشن !!
ویندوز من قانونی و در کشور اتریش نصب شده
-
-
June 3rd, 2015, 14:40
عضو انجمن
خدا بیامرزه ویندوز 95 رو
من دلم میخواد داون گرید کنم به اون
نمیشه؟؟؟ :_(
___
احتمالا لایسنس نداشته باشید به مشکل میخورید
شایدم رایگان باشه برا یه مدتی
اگر سخت افزارتون ضعیفه آپگیرد نکنید.مشکل برمیخوره دوباره باید ویندوز عوض کنید
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 14:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taksis
خدا بیامرزه ویندوز 95 رو
من دلم میخواد داون گرید کنم به اون
نمیشه؟؟؟ :_(
___
احتمالا لایسنس نداشته باشید به مشکل میخورید
شایدم رایگان باشه برا یه مدتی
اگر سخت افزارتون ضعیفه آپگیرد نکنید.مشکل برمیخوره دوباره باید ویندوز عوض کنید
- Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
- RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
- Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
- Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
- Display: 1024x600
ویندوز 95 خوب بود ولی خب من چندین ساله از 7 استفاده میکنم و واقعاً راضی هستم اما یه کم یکنواخت شده
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 14:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
ویندوز 95 خوب بود ولی خب من چندین ساله از 7 استفاده میکنم و واقعاً راضی هستم اما یه کم یکنواخت شده
ما که رو سیستم های ضعیف هم نصب کردیم ویندوز 10رو
یه تستی بکنین مشکلی احتمالا نخواهید داشت
-
تعداد تشکر ها از MersadRezvani به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 14:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MersadRezvani
ما که رو سیستم های ضعیف هم نصب کردیم ویندوز 10رو
یه تستی بکنین مشکلی احتمالا نخواهید داشت
منم گفتم که زیاد منابع نمیخواد
- Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
- RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
- Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
- Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
- Display: 1024x600
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 15:20
عضو انجمن
ماله منم فعلا اپدیت زدم چیزی از 10 نیومد اما اینده اینطور که میگن میاد احتمالا اما خوب میشه کلا یک سیستم عامل نهایی بشه همیشه همین را اپدیت پشتیبانی کنند کل کاربران دنیا از این نسخه استفاده کنند سیستم یکپارچه و تمیز میشه .
-