نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
البته باید بگم که ماکروسافت خودش تشخیص میده که ویندوز شما کرکی هست یا ازجینال برای همین چیزایی که تا کنون شما به اسم آپدیت ویندوز 7 دانلود و نصب میکردید در اصل اپدیت نبود و فقط یک سری آپدیت های بی مورد بود ...

ماکروسافت یادمه در سال 2007 اعلام کرد که ما به تمام کاربران اپدیت میدیم چه کسایی که قانونی استفاده کنند چه کسایی که غیر قانونی استفاده کنند !! اما بین این آپدیت فرق های زیادی هست ... برای کسایی که از نسخه های قانونی استفاده میکنند آپدیت ها به صورت کامل ارسال میشه اما برای کسایی که به صورت غیر غانونی و کرک شده از ویندوز استفاده میکنن آپدیت ها به صورت بخشی بسیار کوکچ و ناقص ارسال میشه ...
این مورد رو میتونید خودتون با نصب یک ویندوز تازه ببینید !! یک ویندوز 7 الان نصب کنید و چک آپدیت کنید حدود 1 گیگ آپدیت داره ... اگه سرعت دانلود شما 100 کیلوبات در ثانیه باشه باید چیزی حدود 6 ساعت زمان ببره دانلود بشه اما این آپدیت در عرض 1 الی 2 ساعت بر روی سیستم شما دانلود میشه !! و این نمایش میده که آپدیت دریافتی شما کامل نیست ....

خدمت شما باید عرض کنم که ماکروسافت در حال رزو کردن جا هست که به صورت رزو شده آپدیت برای کاربران ویندوز آپدیت بده !!

آپدیتی که ارسال میشه برای دانلود دقیقا روزی ارسال میشه که ویندوز 10 نهایی شده و وارد بازار جهانی شده است ...

مورد بولد شده رو کاملا قبول دارم
من ویندوزمو الان آپ کردم حدودا 1200 مگ بود
اما هنوز اون آیکون ویندوز 10 نیومده
میگند باید حتما فایل Update for Microsoft Windows KB3035583 داخل آپدیت ها باشه ولی برای من نیست