خواستید تو بخش سیستم های مدیریت محتوا مخصوصا بخش php nuke رو میتونم اداره کنم.حداقل تخصص این کارو داریم!! اگر خواستید در خدمتیم
خواستید تو بخش سیستم های مدیریت محتوا مخصوصا بخش php nuke رو میتونم اداره کنم.حداقل تخصص این کارو داریم!! اگر خواستید در خدمتیم
والله من در اکثر موارد سر رشته دارم اما روی همه اونها کاملا مسلط نیستم !
چون در پیغام ها گفتی محسن جان من می توانم بخش Citrix بخش CPanel بخش Plesk و بخش اموزشی دامین ...
این چهار بخش را فکر کنم بتوانم اداره کنم !
البته بخش پرتال ها هم بگی نگی خیلی بلدم اما والله من از خودم مطمئن نیستم بتوانم همه سوالات کاربران را پاسخگو باشم !
در حد توانم بتوانم کمک می کنم حالا چه مدیر باشم چه نباشم ! هر طور شما صلاح دونستی عمل کن ...
سلام
اگه بزرگان فروم صلاح بدونن
من میتونم مدیریت کامل قسمت لینوکس (همه بخش ها) رو به عهده بگیرم ....
با سپاس
کسی که مدیر میشه: "نباید هاستینگ داشته باشه" یا "نباید تو فروم فعالیت تجاری کنه" ؟! (کدومش)د- مدیران در زمینه بخشی که مسوولیتش را بر عهده میگیرند حق فروش سرویس ندارند.
ما کاری به فعالیت بیرون فروم افراد نداریم!
تو فروم نباید فعالیت تجاری کنه اونم تو بخش خودش. مثلا اونکه مدیر بخش طراحی سایت هست نباید تو فروم طراحی تجاری بگیره یا اون که مسوول هاست هست نباید تو فروم هاست بفروشه و ... . تو موضوعاتی که مدیر نیست مسالهای نداره فعالیت تجاری کنه. البته بازم اگه تو فروم کلا فعالیت تجاری نکنه بهتره.
من بعضا وی پی اس میفروشمتو فروم نباید فعالیت تجاری کنه اونم تو بخش خودش. مثلا اونکه مدیر بخش طراحی سایت هست نباید تو فروم طراحی تجاری بگیره یا اون که مسوول هاست هست نباید تو فروم هاست بفروشه و ... . تو موضوعاتی که مدیر نیست مسالهای نداره فعالیت تجاری کنه. البته بازم اگه تو فروم کلا فعالیت تجاری نکنه بهتره.
ولی مدیریت بخش لینوکس رو میخوام که هیچ ربطی به کارای تجاری من نداره
این که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
می تونم در بخش " طراحی سایت " در خدمت فروم باشم و برای این مسئولیت در حد توانم به فروم کمک خواهم کرد
با سپاس فراوان از این ایده خوب /
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)