نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: دعوت به همکاری در مدیریت فروم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

پیش فرض پاسخ : دعوت به همکاری در مدیریت فروم

نقل قول نوشته اصلی توسط kingoftehran نمایش پست ها
    با سلام
    این اعلام آمادگی را از چه بخشی باید انجام بدیم من خودم حاظرم برای بخش آموزش کنترل پنل ها اعلام آمادگی کنم روزی 4 ساعت هم توی فروم می تونم وقت بزارم.
    تو پست قبلی ذکر شده:

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen نمایش پست ها
    کلیه کاربران علاقه‌مند به مشارکت در مدیریت بخش‌های فروم که با شرایط زیر مشکلی ندارند در پاسخ همین تاپیک با ذکر نام بخش اعلام آمادگی نمایند.

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    پستم تقریباً اضافیه!
    ولی یه پیشنهاد:
    یوزر H+R برای انجمن دامین (خرید، فروش و آموزش و ...) به نظرم مناسبه. هم اطلاعات خوبی داره و هم هاستینگ و ... نداره.
    کلانتر هم از مدیریت خلع بشه. چون هم فعالیت نداره و ... {هیچی} :دی (به من خیلی اخطار میده)
    persiansoft - cmstalk - be009 - hello | اینا میتونن گزینه های خوبی برای همکاری تو مدیریت "بخش طراحی سایت (مانند سیستم های مدیریت محتوا و ...)" باشند. (بقیه اساتید هم تو ذهنم نیستن).
    Aria هم بذاریدش تو قسمت ویندوز

بابک (س): بست ریجاردز :دی
    هر چند حرف منو گوش نکردی و تو این تاپیک پست غیر از اعلام آمادگی زدی با این وجود از پیشنهادات شما ممنون!
    ولی اول از همه باید معلوم بشه که خودشون علاقه ای به مدیریت دارند یا نه و ....
    خود این عزیزان باید اعلام آمادگی بکنند تا از بین اون ها برای هر بخش مناسب ترین فرد ممکن انتخاب بشه.
    شما خودت نمی‌خوای مدیر هیچ بخشی بشی؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen نمایش پست ها
    هر چند حرف منو گوش نکردی و تو این تاپیک پست غیر از اعلام آمادگی زدی با این وجود از پیشنهادات شما ممنون!
    ولی اول از همه باید معلوم بشه که خودشون علاقه ای به مدیریت دارند یا نه و ....
    خود این عزیزان باید اعلام آمادگی بکنند تا از بین اون ها برای هر بخش مناسب ترین فرد ممکن انتخاب بشه.
    شما خودت نمی‌خوای مدیر هیچ بخشی بشی؟
    شرمنده ولی به نظرم وقتی تاپیکی زده میشه حیفه که نظراتی که ممکنه برای فروم مفید باشه ذکر نشه. هدف مهمه راه رسیدن بهش فرقی نمیکنه
    خود مدیرا دنبال مدیر باشن بهتره تا کاربرا به دنبال مدیر شدن باشن
    این 6 نفری که اعلام کردم احتمال 99% خودشون چیزی نگن (به دلایلی که ...) ولی اگه بهشون بگید فلانی بیا تو فلان بخش فعالیت کن. هم برای ما خوبه و هم برای شما. اینجوری با اشتیاق بیشتری میان ...
    من کار خدماتی سرور انجام میدم پس نمیتونم مدیر باشم + برای فعالیت تو فروم و تلاش برای پیشرفت فروم نیاز به برچسب مدیریت نیست مثه همیشه خواهم بود.

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    شرمنده ولی به نظرم وقتی تاپیکی زده میشه حیفه که نظراتی که ممکنه برای فروم مفید باشه ذکر نشه. هدف مهمه راه رسیدن بهش فرقی نمیکنه
    خود مدیرا دنبال مدیر باشن بهتره تا کاربرا به دنبال مدیر شدن باشن
    این 6 نفری که اعلام کردم احتمال 99% خودشون چیزی نگن (به دلایلی که ...) ولی اگه بهشون بگید فلانی بیا تو فلان بخش فعالیت کن. هم برای ما خوبه و هم برای شما. اینجوری با اشتیاق بیشتری میان ...
    من کار خدماتی سرور انجام میدم پس نمیتونم مدیر باشم + برای فعالیت تو فروم و تلاش برای پیشرفت فروم نیاز به برچسب مدیریت نیست مثه همیشه خواهم بود.
    نظر شما تو انجمن مدیران بررسی میشه.
    دوستان دیگه اگه پیشنهاد خاصی دارند برای بنده پ.خ. کنند و تو تاپیک نیارند. دلیل این که گفتم تو تاپیک پست دیگه‌ای داده نشه این بود که بی خودی شلوغ نشه و هر کسی تمایل داره اعلام آمادگی کنه. پیشنهادهاتون رو هم پ.خ. کنید تو جمع‌بندی نهایی بعد از پرسیدن از کاربر که مایل هست مدیر بشه یا نه در نظر گرفته میشه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)