با سلام
این اعلام آمادگی را از چه بخشی باید انجام بدیم من خودم حاظرم برای بخش آموزش کنترل پنل ها اعلام آمادگی کنم روزی 4 ساعت هم توی فروم می تونم وقت بزارم.
با سلام
این اعلام آمادگی را از چه بخشی باید انجام بدیم من خودم حاظرم برای بخش آموزش کنترل پنل ها اعلام آمادگی کنم روزی 4 ساعت هم توی فروم می تونم وقت بزارم.
تو پست قبلی ذکر شده:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
هر چند حرف منو گوش نکردی و تو این تاپیک پست غیر از اعلام آمادگی زدی با این وجود از پیشنهادات شما ممنون!
ولی اول از همه باید معلوم بشه که خودشون علاقه ای به مدیریت دارند یا نه و ....
خود این عزیزان باید اعلام آمادگی بکنند تا از بین اون ها برای هر بخش مناسب ترین فرد ممکن انتخاب بشه.
شما خودت نمیخوای مدیر هیچ بخشی بشی؟
شرمنده ولی به نظرم وقتی تاپیکی زده میشه حیفه که نظراتی که ممکنه برای فروم مفید باشه ذکر نشه. هدف مهمه راه رسیدن بهش فرقی نمیکنه
خود مدیرا دنبال مدیر باشن بهتره تا کاربرا به دنبال مدیر شدن باشن
این 6 نفری که اعلام کردم احتمال 99% خودشون چیزی نگن (به دلایلی که ...) ولی اگه بهشون بگید فلانی بیا تو فلان بخش فعالیت کن. هم برای ما خوبه و هم برای شما. اینجوری با اشتیاق بیشتری میان ...
من کار خدماتی سرور انجام میدم پس نمیتونم مدیر باشم + برای فعالیت تو فروم و تلاش برای پیشرفت فروم نیاز به برچسب مدیریت نیستمثه همیشه خواهم بود.
نظر شما تو انجمن مدیران بررسی میشه.
دوستان دیگه اگه پیشنهاد خاصی دارند برای بنده پ.خ. کنند و تو تاپیک نیارند. دلیل این که گفتم تو تاپیک پست دیگهای داده نشه این بود که بی خودی شلوغ نشه و هر کسی تمایل داره اعلام آمادگی کنه. پیشنهادهاتون رو هم پ.خ. کنید تو جمعبندی نهایی بعد از پرسیدن از کاربر که مایل هست مدیر بشه یا نه در نظر گرفته میشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)