سلام.
در مورد مدیریت انجمن، خودتون میدونید که من تنها با ویندوز و موارد سخت افزاری سرور آشنایی دارم.
نکته این هست که قوانین کمی ضعیف هست و اگر یکی از مدیران زحمت بکشند و پیغام های خصوصی من رو بررسی کنند متوجه میشند که بعضی کاربران انتظار دارند سوالاتشون رو جواب بدید و همینطور مشخصات سرورشون رو به شما بدند و وظیفه شما هست که کارشون رو انجام بدید و اگر طلب هزینه برای کار انفرادی کردید، هر جور دوست دارند با شما برخورد می کنند !
من نمیدونم در ایران چه جوری این موارد جا افتاده ولی واقعاً هر کس میخواد هاستینگ راه بندازه به خودش اجازه میده بیاد در انجمن های مختلف و از ملت طلب کار رایگان کنه ؟ این مورد خیلی رو می خواد که من شخصاً ندارم !
من توی انجمن های Technet شرکت ماکروسافت فعالیت می کنم و بعضی وقت ها هم در وبلاگ های مختلف این شرکت مقالاتی که تصور می کنم برای کاربران جالب هست می نویسم و هیچ دست مزدی دریافت نمی کنم و وقتی کسی به من ایمیل میزنه، خودش میگنه من این موارد رو میخوام که روی سرور ام اجرا بشه و لطفاً هزینش رو به من بگو !
ولی ماشالاه ایرانی های عزیز ما (بعضی ها - نه همه) میان خیلی راحت توی سایت من عضو میشن حتی و تیکت می زنند که فلان مشکل روی سرور من پیش اومده و برام حلش کن و حتی یک لطفاً هم نمی گن در صورتی که سرور رو از من خریداری نکردند و وقتی بهشون پاسخ میدم "لطفاً با شرکت طرف قرارداد تماس بگیرید" هر چی از دهنشون در میاد به من میگن !
این چیزها هست که باعث شده کمک به هموطن ها از نظر من در وحله دوم قرار بگیره و پاسخ به سوالات خارجی ها و مقاله نوشتن براشون در وحله اول که این مورد برای خودم هم آزار دهنده هست
ولی در حد راهنمایی عمومی (پاسخ به مسائل تنها در انجمن) خوشحال میشم کمک کنم (مدیر شدن یعنی مسولیت بیشتر داشتن !!).
با تشکر.