نقل قول نوشته اصلی توسط sarj نمایش پست ها
متاسفانه بنده مجبورم برخلاف میلم عمل کنم
دوستانی که تمایل از ایشون سرویس بگیرن مطلع باشن از نظر ایشون پاسخ دهی تیکتی که ساعت 16 روز قبل ارسال میشه در ساعت 9 روز بعد یک زمان معقول و منطقی هست و با این وضعیت سرویس دهی مناسب هست
یک سوال دارم از عزیزان آیا برای vps این تاخیر در زمان توجیه پذیر هست؟
ضمنا اگر قرار باشه بروی vps پشتیبانی نرم افزاری صورت نگیره،پس چکاری بایست انجام بشه؟(در حد افزودن یک درایو به vps)

بنده که راضی نبودم و با اینکه عودت وجه داده نشد سرویس رو همین ابتدای کار رها کردم که وسط کار مشکل ساز نشه واسم

موفق باشید
دوست عزیز

بیشتر سرویس دهنده ها حتی سرویس دهنده های مطرح دنیا برای انجام ساپورت نرم افزاری هزینه دریافت میکنند به عنوان مثال با یک سرور در رد استیشن داشتیم بدلیل اشتباه در غیرفعال کردن لن سرور این دیتاسنتر از ما 50 پوند برای رفع مشکل دریافت کرد تازه این هزینه برای 1ساعت بود و اگر کارش بیشتر از 1ساعت میشد هزینه بیشتری نیز دریافت میکرد! و جالب تر که هزینه ماهانه سرور ما 40 پوند بود!
قبلا هم اطلاع دادم چندروزی تاخیر داریم
و این هم بدونید که سرویس دهنده بزرگ دنیا که ما داریم ازش سرویس میگیریم ( ovh) جواب ایمیل مارو هر 4روز یکبار میده حتی اگر مشکل خیلی حادی باشه!

به هرحال اضافه کردن یک درایو در گوگل سرچ کنید اندازه 10 جلد کتاب برای شما آموزش میاره و تحت هیچ شرایطی با توجه به اینکه قبل سرویس دهی قوانین هم نیز پذیرفتید با این موضوع امکان برگشت وجه نیست
و ساعات پاسخ گویی ما تا هفته اینده از 9 صبح تا 5 عصر هست به خصوص تلفن
موفق باشید.