وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
قسط اسپم ندارم
از این رفتار همه با باید داشته باشیم چیزی که بلدیم رو تقسیم بکنیم بین هم دانشمون اینطوری پیشرفت میکنیم. بله متوجه این عمر شدم ولی حساسیت نباید باعث تخریب و نا امیدی کسی بشه کاره درستی نیست هرچند قصد روشن کردن ذهن دیگران باشه چون احتمال دل شکستگی و دشمنی میشه خیلی احساسی شد 13 دهتون مبارک باشه
من اراکم حتما سر میزنم ببینم جریان چی هست سوالی دارید بپرسید میرم میپرسم خوشحال میشم کمکی کنم و سر سامانی به اینجا بدیم که جنبه دوستانه ای داشته باشه محیط
با تشکر از همه و معذرت بابت اسپم.
جالبه یجوری میگی انگار شاهکار کرده بودی , من میدونستم چیه هاست و... به قول شما لزومی به ثابت کردن نداره سنم هم انقدر مهم نیست چون بخوام مقایسه کنم در مقابل کوچکتر از خودت جو بیخود نمیدادی و اینکه کسایی هست که سنشون به 15 نرسیده ولی 100 تای شما رو میذارن تو جیبشون نسل الان خیلی زودتر از شما با تبلت و کامپیوتر کار کردن یاد گرفتن پس حرف بی معنی هست . و خوشحالم مادا هست ساتیا هرچی تونسته کسای مثل شما رو اتیشی کنه من دیگه ادامه این بحث رو نمیدم در ضمن من علاقه ای به 100 تای شدن ندارم وقتی ادم بالا گفت 400 روز گذاشته از اخرین ورودتون پس بهتر به تلاشتون ادامه بدید واسه تخریب دیگران بزرگترید ولی مشخصه داغ کردید واسه شما معنی خاصی میده اون استاندارد ها پس باهاشون کیف کنید موفق باشید.
ویرایش توسط martin_3200 : April 2nd, 2015 در ساعت 05:25
با سلام
ایشون منظورشان آنلاین هاست بوده نه آنلاین سرور !
بنده تنها موراد فنی را که روزمره باهاش سر و کله میزنیم را با اثبات اعلام کردم
ما خودمون در همچین شرایطی میشیم مثل خیلی ها که همه چی شون جداست اما نام دیتاسنتر آنلاین سرور را نمیبریم در بزرگترین حالت میگیم سرورهای ما برای خودمونه و در کیج های ما در پارس آنلاین قرار داده که تمامی تجهیزات شبکه و حتی پهنای باند مانند روتر ، سوئیچ ، آی پی ، و... از پارس آنلاین جداست اما دروغ نمیتونیم که به کاربر بگیم سرور های ما اکثرا که ارائه عمومی داریم در دیتاسنتر پارس آنلاین میزبانی میشه.
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)