نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

موضوع: دیتاسنتر مادا هاست در اراک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر مادا هاست در اراک

نقل قول نوشته اصلی توسط martin_3200 نمایش پست ها
    من خودم به پشت همشهری امدم پیام بدم و نه چیز دیگه واسه من خیلی خبر خوبی بود تو شهرم دیتا سنتر یا هرچیزی که شما صدا میکنید راه افتاده چون تخصص من تو گیم سرور هست و تو اراک همچین چیزی وجود نداشت حالا راه اندازی شده با پورت و مشخصات که خود مادا اعلام کردن . در ضمن لهن شما مشخص بود قصد تخریب نداشتید و من هم وظیفه جز دفاع از همشهریم نداشتم ولی دوستمون انلاین هاست مشخص هست قصد تخریب داشتن و شاید دارن به هر دلیلی و اینکه درباره 15 دهم دلیلش رو من میگم چون میخواستم گیم سرور راه بندازم رفتم شرکت گفتن رئیس شرکت تا بعد از 13 شرکت نمیاد پس احتمال میدم با اینکه ثبت نشده جور در میاد کار زیاد دارن واسه گسترش ولی من تحقیقی که کردم فعلا شرکت عید دیگه تعطیل هست فقط چند نفر هستن واسه کار کردن درضمن درباره دکل هم کل خیلی بزرگی دارن چون خودم من مشترک p 2 p هست یه metal 26 واسم وصل کردن در نتیجه جریان انتن حل میشه من خودم یکی از مشترکین شون میشم چون اراک گیم سرور نداره تو خودش تست میکنم.
    جناب ourweb خیلی خوشحال شدم از اشنایتون مشخص ادم روشن فکری هستید.
    امیدوارم رفع ابهاماتی کرده باشم در توان به همشهری گلم
    نه خواهش میکنم اگر کاری از ما هم بر بیاد دریق نمیکنیم در مورد انلاین سرور خب ایشون هم در مورد دیتاسنتر پارس آنلاین کمی حساس هستند چون ارائه دهنده هستند خب این عمر عادی است در هر صورت خیلی خوشحال شدم
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    نه خواهش میکنم اگر کاری از ما هم بر بیاد دریق نمیکنیم در مورد انلاین سرور خب ایشون هم در مورد دیتاسنتر پارس آنلاین کمی حساس هستند چون ارائه دهنده هستند خب این عمر عادی است در هر صورت خیلی خوشحال شدم
    قسط اسپم ندارم
    از این رفتار همه با باید داشته باشیم چیزی که بلدیم رو تقسیم بکنیم بین هم دانشمون اینطوری پیشرفت میکنیم. بله متوجه این عمر شدم ولی حساسیت نباید باعث تخریب و نا امیدی کسی بشه کاره درستی نیست هرچند قصد روشن کردن ذهن دیگران باشه چون احتمال دل شکستگی و دشمنی میشه خیلی احساسی شد 13 دهتون مبارک باشه
    من اراکم حتما سر میزنم ببینم جریان چی هست سوالی دارید بپرسید میرم میپرسم خوشحال میشم کمکی کنم و سر سامانی به اینجا بدیم که جنبه دوستانه ای داشته باشه محیط
    با تشکر از همه و معذرت بابت اسپم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط onlinehost نمایش پست ها
    اون موقعی که به قول خودت مدرسه می رفتی و نمی دونستی هاستینگ و اینترنت چیه ما اولین و تنها هاستینگ اراک بودیم . اینجا جاش نیست که بخوایم از تجارب و مشتری ها و .... براتون بگم . نیازی هم نمی بینیم برای شما توضیحی بدم ! ضمناً بنده حرفی از مقدار فروش نزدم و دلیل ترک isp هم نبود زیرساخت های حداقلی برای داشتن سرعت و آپتایم مناسب بود . البته کسی که اطلاعات نداره فرق بین دیتاسنتر و isp و زیر ساخت های مورد نیاز را هم نمی دونه !
    احتمالا یا با ماداهاست یا ساتیا هستید که انقدر آتیشی شدی و دور برداشتی . شایدم خود استارتری
    اگر بخش تاپیک انجمن را هم نگاه کنی بخش بررسی (review) دیتاسنترهاست . پس هر کسی حق داره بیاد نظرش را بگه و شخص ثالثی مثل شما هم حق نداره توهین و بی احترامی کنه . البته احتمالا سن و سالی ندارید و بیشتر از این ازتون توقعی نباید داشت .
    شاید شمای تازه عضو شده دنبال 100 تایی شدن و اول شدن باشی ، ما خیلی ساله اینجاییم و اگر می خواستیم 1-2 روز اول می تونستیم یوزرمان را 100 تایی کنیم .
    اگر دیتاسنتر استانداردی تو ایران نبود حرف شما متین بود ، ولی حالا که خیلی وقته استانداردهای جهانی داره توی چند تا دیتاسنتر انگشت شمار ایران رعایت میشه پس اون مواردی که شما گفتی معنی خاصی نمیده ، با اجازت معنی خاصی میده .

از این به بعد هم اول فکر کنید بعد اظهار نظر کنید .

با عرض پوزش از دوستان و مدیران انجمن .
    جالبه یجوری میگی انگار شاهکار کرده بودی , من میدونستم چیه هاست و... به قول شما لزومی به ثابت کردن نداره سنم هم انقدر مهم نیست چون بخوام مقایسه کنم در مقابل کوچکتر از خودت جو بیخود نمیدادی و اینکه کسایی هست که سنشون به 15 نرسیده ولی 100 تای شما رو میذارن تو جیبشون نسل الان خیلی زودتر از شما با تبلت و کامپیوتر کار کردن یاد گرفتن پس حرف بی معنی هست . و خوشحالم مادا هست ساتیا هرچی تونسته کسای مثل شما رو اتیشی کنه من دیگه ادامه این بحث رو نمیدم در ضمن من علاقه ای به 100 تای شدن ندارم وقتی ادم بالا گفت 400 روز گذاشته از اخرین ورودتون پس بهتر به تلاشتون ادامه بدید واسه تخریب دیگران بزرگترید ولی مشخصه داغ کردید واسه شما معنی خاصی میده اون استاندارد ها پس باهاشون کیف کنید موفق باشید.
    ویرایش توسط martin_3200 : April 2nd, 2015 در ساعت 05:25

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط martin_3200 نمایش پست ها
    قسط اسپم ندارم
    از این رفتار همه با باید داشته باشیم چیزی که بلدیم رو تقسیم بکنیم بین هم دانشمون اینطوری پیشرفت میکنیم. بله متوجه این عمر شدم ولی حساسیت نباید باعث تخریب و نا امیدی کسی بشه کاره درستی نیست هرچند قصد روشن کردن ذهن دیگران باشه چون احتمال دل شکستگی و دشمنی میشه خیلی احساسی شد 13 دهتون مبارک باشه
    من اراکم حتما سر میزنم ببینم جریان چی هست سوالی دارید بپرسید میرم میپرسم خوشحال میشم کمکی کنم و سر سامانی به اینجا بدیم که جنبه دوستانه ای داشته باشه محیط
    با تشکر از همه و معذرت بابت اسپم.

جالبه یجوری میگی انگار شاهکار کرده بودی , من میدونستم چیه هاست و... به قول شما لزومی به ثابت کردن نداره سنم هم انقدر مهم نیست چون بخوام مقایسه کنم در مقابل کوچکتر از خودت جو بیخود نمیدادی و اینکه کسایی هست که سنشون به 15 نرسیده ولی 100 تای شما رو میذارن تو جیبشون نسل الان خیلی زودتر از شما با تبلت و کامپیوتر کار کردن یاد گرفتن پس حرف بی معنی هست . و خوشحالم مادا هست ساتیا هرچی تونسته کسای مثل شما رو اتیشی کنه من دیگه ادامه این بحث رو نمیدم در ضمن من علاقه ای به 100 تای شدن ندارم وقتی ادم بالا گفت 400 روز گذاشته از اخرین ورودتون پس بهتر به تلاشتون ادامه بدید واسه تخریب دیگران بزرگترید ولی مشخصه داغ کردید واسه شما معنی خاصی میده اون استاندارد ها پس باهاشون کیف کنید موفق باشید.

مطمئنید شما خود ماداهاست نیستید؟

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    با سلام
    ایشون منظورشان آنلاین هاست بوده نه آنلاین سرور !
    بنده تنها موراد فنی را که روزمره باهاش سر و کله میزنیم را با اثبات اعلام کردم

ما خودمون در همچین شرایطی میشیم مثل خیلی ها که همه چی شون جداست اما نام دیتاسنتر آنلاین سرور را نمیبریم در بزرگترین حالت میگیم سرورهای ما برای خودمونه و در کیج های ما در پارس آنلاین قرار داده که تمامی تجهیزات شبکه و حتی پهنای باند مانند روتر ، سوئیچ ، آی پی ، و... از پارس آنلاین جداست اما دروغ نمیتونیم که به کاربر بگیم سرور های ما اکثرا که ارائه عمومی داریم در دیتاسنتر پارس آنلاین میزبانی میشه.

با سپاس
    عیسی لو
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

5. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

sor

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)