نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

موضوع: دیتاسنتر مادا هاست در اراک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر مادا هاست در اراک

بنده خدا هنوز نیومده رفت در ضمن طبق پیگیری های که شد توسط یکی از دوستانم در مخابرات اراک همچین مرکزی ثبت نشده و اصلا هیچ پهنای باندی از دکل های مخابرات به این دیتاسنتر خیالی یا ... رد و بدل نمیشه همچنین اگه بخواد انتقال دیتا بده باید از رادیو های 5 به بالا گیگاهرتزی استفاده کنه که جدید وزارت ارتباطات تحت یک مجوز ارائه میده که اصلا هیچ مجوزی ارائه نشده و اینکه به احتمال خیلی زیاد از چند لینک دارن پوینت تو پوینت میکنن که این اصلا استیبل نیست و اصلا قابل رضایت نیست برای یک سرور روم همچنین در مورد ای پی که دادن برای هویز هم در دیتابیس مخابرات هست و به نام آپادانا اگه اشتباه نکنم هست و اصلا مالک ای پی نیستند همچنین روت نکردن و طبق یک ریپ دارن استفاده میکنن همچنین as نامبر هم اصلا ثبت نشده ازشون پس چه دیتاسنتری میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همچنین طبق اینکه من چندین بار بهشون پیام دادم برای تعرفه های سرور اختصاصی ولی اصلا پاسخ درخودی نگرفتم و فقط میگن 15 به بعد و همچنین هر 1 ترا رو فکر کنم 250 ارائه میدن بین اشتراک 1 به 10 D:

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط martin_3200 نمایش پست ها
    خوب من منظورم این بود اگه کارتون درست بود تو همون زمان رایانکده یا همون ساتیا رو انتخاب میکردید که این نشون میده همینطوری امدید تو کار . در ضمن اون سال راه انداختی بابا دست مریضا کوش الان اون شرکت کم اورده نه اگه از اول دیدید اون چه وضعی داره رفتید این نتیجه به تجربه گی شما رو نشون میده نه کمبود اون شرکت چرا کم اورده چون شما فشار بهش اوردید یعنی فروش بیش از حد و...
    معنی دیتا سنتر مرکز داده میشه پس هرجای تو اینترنت که اطلاعات زیادی به صورت سرور قرار میگیره میشه دیتا سنتر حالا این استاندارد ها رو هرکی گذاشته کاری ندارم شما اول بهتر بجای جو سازی منفی بری خودت رو اصلاح بکنی چون ادمی هست مشخص چشم دیدن پیشرفت کسی و رغیب رو نداری من دنبال جنگ کل کل اینا نیستم اینکه چیزی بلدید یا نیستت هم کاری ندارم گیرم یکی اسمش رو گذاشته دیتا سنتر از اول همه گنده نبودا به مرور بزرگ میشه این قانون کاره نفر اخر (مشتری) هست تصمیم میگیره از کی و کجا بگیره پس سعی نکن کسی رو تخریب بکنی حالا ای پی از مخابرات یا هرچیز دیگه درست میشه این استاندارد ها هم تو ایران زیاد معنی خاصی نمیده با اینترنت هروقت اینترنت ما از اخرین کشور ها بهتر شد خودت رو با استاندارد های جهانی مقایسه الان هم سطح خودت رو نگاه کن البته با اشخاصی مخرب مثل شما ما پیشرفت نمیکنیم همشهری عزیز
    یادم رفت قوانین رو داشتم میخوندم یکوقت حرفی نزنم باعث بن شدنم بشه یکجا نوشته بود که باید به 100 تا پست باید برسی برای تاپیک زدن در قسمت فروش بعد چشمم به تعداد پست های شما خورد دیدم دقیقا با پست گذاشتن اینجا 100 تا شده پس لزوم دیدم تبریک بگم واسه این عمر مبارکتون باشه
    ببینید من کاری به حرف دوستان ندارم ولی خب من طبق برسی های که کردم واقعا دیتاسنتر نیستن چون نه پروانه کسب و نه چیزی گرفتن خب چرا نمیان بگن سرور روم؟ مگه این رو بگن خورده میشن؟ من کاری ندارم به اینکه بقیه بخوان تخریب کنن یا نه ولی خب این کار درست نیست همچنین اول ایشون باید زیرساخت کارش رو درست میکرد بعد میومد اینجا تاپیک بزنه که انقدر مسخره یا دست نندازن دوست مان را ...

- - - Updated - - -

در مورد این صحبت تان که دیتاسنتر های ایرانی معتبر نیستن باید این رو بگم طبق بازدیدی که با یکی از مسئولان مخابراتی در دیتاسنتر پارس آنلاین داشتیم در پارک پردیس بوده من و همکارم کاملا تمامی موارد رو چک کردیم هم از نوع استفاده زیرساخت شبکه و کلیه بخش ها مئل ژنراتور و یا سیستم تهویه هوا یا خیلی چیزهای دیگر طبق اخرین برسی و بازدید میتوانم بگویم که دیتاسنتر پارس آنلاین بهترین دیتاسنتر معتبر میتونه باشه و خب بخاطر اون 10 لینک که از دروازه هاشون داره رد و بدل میشه این چند وقته کمی مشکل دارن با درگاه های خارج از کشور که اون هم انشالله به زودی حل میشه از نظر من پارس آنلاین میتونه گزینه خوبی باشه .
    ویرایش توسط ourweb : April 2nd, 2015 در ساعت 04:27
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)