نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
نفهمیدم ؛ اما دلم میخاد بدونم این تغییر قیمتش چطور هست؟ این پول در کجا صرف میشه که اینطور بالا و پایین میشه.
بر اساس عرضه و تقاضا . هرچه تعداد استخراج کنندهها زیاد شود و هر چه تقاضا کم شود قیمتش کم میشه و برعکس .
البته باید این نکته را ذکر کرد که کل منابع در آخر به یک عدد محدود میشه مثلا فکر کنم 21 میلیون رسید دیگه کسی نمیتونه استخراج کنه و فقط به پروایدر های پورسانت داده میشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
مطمئنن نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد من قبلا حدودا 6ماه پیش خیلی در موردش تحقیق کردم خودم به این نتیجه رسیدم که شکست قطعی خواهد خورد فکر کنم اون زمون هر بیت 400دلار بود
در واقع پولی که بشه خود شخص تولید کنه خیلی قابل اعتماد نیست
خود طرف نمیسازه .
اصل قضیه مثل استخراج طلا از معدن میمونه . شما میتوانید برید کنار یک رودخانه کار کنید و طلا پیدا کنید . این طلای شما ممکنه قیمت طلا را در دنیا کم کنه و از طرفی چون کل منابع طلا محدوده و تقاضا زیاده تاثیر چندانی نخواهد داشت .

تنها شک توی کار هک شدن و ساخت کوین ها فک هست که اطمینان را کم می کنه وگرنه اصلش با پول نقد فرقی نداره .

این بحث استفاده در کلاهبرداری و ... هم با هر پول نقدی میشه انجام داد فرقش اینه که طرف دیگه رو در رو نیست و به صورت مجازی این کار را انجام میده .