اول دوستانی که نمی دانند بیت کویین چیست می توانند در گوگل جستجو نمایند.
خوب چند وقت پیش برای خرید سرویس هایی مجبور به خرید بیت کویین شدم؛چون باز کردن حساب خیلی راحته و با یک ایمیل به راحتی می توان حساب باز کرد و مشکل تحریم وجود ندارد و یه مورد مهم تر که خیلی ها به خاطرش به سمت بیت کویین می روند................... ( این مورد بهتره نگم).
من حدود دو ماه پیش بیت کویین خریدم؛
اون زمان هر واحد بیت کویین حدود 1.500.000 تومان بوده؛ یه چیز حدود 430$ ؛ چند وقت پیش یکسری از سایت های استخراج بیت کویین هک شدند؛و ضربه زیادی به تراکنش های بیت کویین خورد که در کل همه عوامل دست به دست هم داد تا قیمت آن از 430 به 210 دلار برسد!
خبر هایی از راه اندازی مجدد و افزایش امنیت سرویس های بیت کویین منتشر شد همچنین به واسطه نزدیک شدن روز ولنتاین و افزایش خرید های اینترنتی قیمت بیت کویین رو به افزایش است.
در حال حاضر موجودی بیت کویین خوم را افزایش دادم؛ پیش بینی من این است که ارزش موجودی من در طی یک ماه آینده دو برابر و در دراز مدت حتی بیشتر هم خواهد شد.
هدف از این مطلب این بود که در این اوضاع خراب بازار توجه دوستان را به شرایط فعلی و آینده بیت کویین جلب کنم.
البته من ضمانت در این خصوص نمی کنم که اگر خدایی نکرده ضری متحمل شدید به مسئول آن باشم !