مطمئنن نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد من قبلا حدودا 6ماه پیش خیلی در موردش تحقیق کردم خودم به این نتیجه رسیدم که شکست قطعی خواهد خورد فکر کنم اون زمون هر بیت 400دلار بود
در واقع پولی که بشه خود شخص تولید کنه خیلی قابل اعتماد نیست
مطمئنن نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد من قبلا حدودا 6ماه پیش خیلی در موردش تحقیق کردم خودم به این نتیجه رسیدم که شکست قطعی خواهد خورد فکر کنم اون زمون هر بیت 400دلار بود
در واقع پولی که بشه خود شخص تولید کنه خیلی قابل اعتماد نیست
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بر اساس عرضه و تقاضا . هرچه تعداد استخراج کنندهها زیاد شود و هر چه تقاضا کم شود قیمتش کم میشه و برعکس .
البته باید این نکته را ذکر کرد که کل منابع در آخر به یک عدد محدود میشه مثلا فکر کنم 21 میلیون رسید دیگه کسی نمیتونه استخراج کنه و فقط به پروایدر های پورسانت داده میشه .
خود طرف نمیسازه .
اصل قضیه مثل استخراج طلا از معدن میمونه . شما میتوانید برید کنار یک رودخانه کار کنید و طلا پیدا کنید . این طلای شما ممکنه قیمت طلا را در دنیا کم کنه و از طرفی چون کل منابع طلا محدوده و تقاضا زیاده تاثیر چندانی نخواهد داشت .
تنها شک توی کار هک شدن و ساخت کوین ها فک هست که اطمینان را کم می کنه وگرنه اصلش با پول نقد فرقی نداره .
این بحث استفاده در کلاهبرداری و ... هم با هر پول نقدی میشه انجام داد فرقش اینه که طرف دیگه رو در رو نیست و به صورت مجازی این کار را انجام میده .
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
این مثالتون اصلا جالب نبود خودتون میگید طلا پیدا میکنیداینجا چیکار میکنید ؟؟
مثلا همین سایت http://freebitco.in/ یک عکس وریفای میزنی هرساعت یک مقدار بیت میده اینجا چه کاری انجام دادیم کدوم عرق ریخته شد کدوم کلنگ برا یافتن طلا زده شد
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بله این سایت مبلغ پول رو وارید میکنه وقتی به حداقل برسه 18 دقیقه بعد پول به حساب شما واریز میشه همین سایت من تو سایت یوتیوب اسکریپتی گذاشته بودند که میشد هک کرد امتحانش هم کردم و شد و پول رو افزایش میداد حتی این سایت عدد شانسی هم داره که اگر شانس داشته باشی بزنی خیلی پول گیرت میاد
این سایته در ازای تبلیغاتی که از سایتهای دیگه میگذاره به شما بیت کویین میده
ویرایش توسط mamadi38 : January 24th, 2015 در ساعت 15:44
Life Limited
اتفاقا این مثلا از خودم نبود و تمام بیت کوین باز ها مثال طلا و معدن و معدنچی را می دونن
ولی در خصوص قسمت دوم مگر قرار است همه معدنچی باشند ؟ تب طلای دهه 50 آمریکاست ؟
هر کسی را بهر کاری ساختند !
من یک مثال عمومی زدم که این قضیه پول ساختن روشن شود و با مثلا عینی توضیح داده شود .
استخراج هم توسط سایت انجام نمیشه . اصل بیت کوین اوپن سورسه نرم افزار ویندوزش هم هست نصب کنید ، حدود 20 گیگ ترافیک ازتون میخوره تا نصب بشه بعد هم سی پی یو را 95 نمیذاره کمتر بشه ( اینم عرق ریختن و کلنگ زدن ! )
در خصوص استخراج کننده ها جدیدا شنیدم که میخواهند نرم افزار استخراج کننده در سخت افزار هایی با قدرت و توان خاصی توانایی کار داشته باشد ( قضیه کم یاب شدن طلا مثال عینی )
ویرایش توسط us12 : January 24th, 2015 در ساعت 17:39
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)