مدیریت میخوان پاک کنند یا یوزرم رو بن کنند آزادند.

فقط یه چیز بگم.اونم اینکه فقط وفقط بخاطر آی آر دایرکت ادمین هزینه رو بازگشت میدم.

یادتون هست دفعه آخر خدمتتون گفتم هزینه رو بازگشت میدم گفتید من داداشم تو فتاست و چون میترسی داری هزینه رو بازگشت میدی وگفتید میدونم الآن داری میسوزی؟

واسه همین بود من به شما گفتم مجبورید از هاست استفاده کنید وبازگشت هزینه ای درکار نیست.

الآن هم مدیریت اگه میخوان یوزر منو حذف کنند اما این تاپیک رو ببندند.
با خود استارتر هم صحبت شد قرار شد تافردا ظهر هزینه رو برگشت بدم اما بازهم میگم یک مشتری از اینجا ندارم و بخاطر ترس از کسی هزینه رو بازگشت نمی دم.

موفق باشید.

شب خوش...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط love-me نمایش پست ها
شما نمیدونی ایشون چطوری سه روز با اعصاب بنده بازی کردن
پول رو ندادن و بعد از سه روز هم که سرویس رو بدون یوزر و پسورد بهمون دادن
جالب اینجاست
گفتم فلانی حداقل اون 11 تومن که اضاف ریختیم اونو بدید
برگشتن گفتن ما به شما هزینه ای نمیدیم ولی میتونید سه ماه استفاده کنید ولی موندم ایشون بدون دادن یوزر و پسورد هاست چجوری انتظار داشتن من سه ماه از این سرویس استفاده کنم؟
خب شاید بخاطر سابقه ی مدیر قبلی اسم منم خراب بشه و همه طرف شما رو بگیرن.اما دوست عزیز درست هست همه جا تحویل آنی هست اما ما بایک ساعت تاخیر بالآخره هاستتون رو تحویل دادیم.هیچکس حرف منو باور نمی کنه.اما . . .

بالآخره گیر میفتید . . .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
میدونم چی میگی،به دعای گربه سیاه بارون نمیاد،هرچقدر دلش میخآد فحش بده.مگه چیزی کم میشه از تو.
هزینه ام در اصل وظیفه ایشون نیست که بگیرن چون به هرحال تقصیر کار نبودن اون اقا از ایشون نمایندگی داشته تقصیر اون بوده.ولی خب پیگیری بکنن جای دوری نمیره.چون بالاخره نماینده ایشون هستن اسم و رسم و سیبیل ایشون هم این وسط هست
خیلی ممنون.

- - - Updated - - -

شما ساعت 12 شب واسه ما پرداخت کردی . تسویه تاصبح طول میکشه(توسط درگاه واسطه).انتظار دارید ساعت 12شب بقیش رو برگشت بدم؟