نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمیوم | پش

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمی

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    شما هر جا دوست داری برو شکایت کن ، هرجا دوست داری برو دادرسی کن ،
    ما قوانین و قانونی داریم ، 62 تا یوزر بود ، 37.38 تاش پرداخت شده هرچیزی به نوبته ، هرچیزی قانونی داره ، من حتی برای دوستی که درخواست لغو سرویسش رو قبل از مشکل ما داده بود بازگشت وجه زدم !!! شما که جای خود داری
    یوزر سرزمین هم عین شما بهش قول داده بودم سرویس جدید خریداری شه بهشون تحویل بشه که نشد ! ولی خیلی متشخص منتظر نشستند تا پولشون بازگشت داده بشه !
    14 روز به پایان رسیده؟ شما ایمیل زدی من بیام برات چیکار کنم؟ نمیتونم روزی 3 تا ایمیل میزنید همشو جواب بدم که !! خب منم درگیرم میاید یاهو تهدید میکنید فکر میکنید بچه میترسونید؟
    من نه لج کردم با کسی نه مشکلی دارم روزانه دارم 5 نفر رو بازگشت میدم به ترتیب اولویت خرید سرویس ، خواستید pdf رسید هارو پیوست میکنم براتون خب این کارا چیه اخه؟
    از شما که شمائی ... تنها ترس من از خداست همین و بس ..... صبر داشته باشید 14 روز شد برگشت نخورد من مقصرم نه الان که 7 روز گذشته !!!

همین الانش صادق کوچک زاده یه 160 تومن + یه 80 تومن از من طلب کاره پی ام میده داداش بیا مشکل مالیتو رفع میکنم من احمق باز روم نمیشه جوابشو بدم ... اون وقت شما میای اینجوری میگی؟
    شماره کارتتو اینجا پ.خ کن برات بریزم همین امشب !!!
    شما بهتره به جای این ادبیات تند مثل همون روز اول صحبت کتی که میخواستی مشتری مداری کنی.
    از طرفی مشکل من این بود که جنابعالی قول الکی دادی منو این همه منتظر گذاشتی. چرا وقتی نشد یه ایمیل ندادین که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر وقت نداری ایمیلاتو چک کنی حتما یه منشی استخدام کن.
    شماره کارت پخ شد
    ویرایش توسط coolboyman : December 16th, 2014 در ساعت 02:11

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)