نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمیوم | پش

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمی

نقل قول نوشته اصلی توسط coolboyman نمایش پست ها
    با سلام به ادمین محترم.

من از این آقای گنجه در روز 3 دسامبر یک سرور مجازی به ارزش 15 هزارتومان دریافت کردم. و پس از 3-2 روز به من اعلام ورشکستگی کرد که وجه پس از 14 روز کاری بازگشت داده میشه!!!!! من با احتساب شرایط ایشون 2-3 روز منتظر ماندم بدون اینکه درخواست وجه کنم تا شاید ایشون مجدد سرور اختصصاصی تهیه کند و مجدد بتونیم سرویس بگیریم. ( کاری که معمولا حرفه ای ها انجام میدن ). در 7 دسامبر ایشون گفتش کسایی که پولشونو نیاز ندارند 2 روزه دیگه سرور خریداری میشه و بهشون تحویل میدیم. الان 8 روز میگذره که نه سروی تحویل گرفتیم و نه حتی ایمیلی مبنی بر اینکه ایشون چه قصدی دارد. طی آخرین ایمیلی که در تاریح 10 دسامبر جهت دریافت vps جدید به این آقا ایمیل دادم باز هم هیچ جوابی نگرفتم. بعد داخل یاهو پی ام دادم که گفتش درخواست وجه کن .آیا ما مسخره هستیم که این همه باید بی مسئولیتی ایشون رو تحمل کنیم؟ حالا هم 2روز پیش یک فاکتور از منبع دیگر، صادر کردم که ایشون بدون بهانه برای من پرداخت کنه. اما باز هم هیچ پاسخی نبود.(نه ایمیل جواب میده نه یاهو) از ادمین محترم این سایت تقاضا دارم که اگر آدرسی از ایشون داره به من بده که من بتونم به پلیس فتا گزارش بدم. (تمامی مدارک مستند اعم از ایمیل ها و پرداخت انجام شده برای پی گیری موجود می باشد.) درسته که وجه مورد نظر زیاد ارزشی نداره اما ممکنه خیلی از دوستان مثل من به حساب ایشون مسخره شده باشن.

با سپاس فراوان

شما هر جا دوست داری برو شکایت کن ، هرجا دوست داری برو دادرسی کن ،
    ما قوانین و قانونی داریم ، 62 تا یوزر بود ، 37.38 تاش پرداخت شده هرچیزی به نوبته ، هرچیزی قانونی داره ، من حتی برای دوستی که درخواست لغو سرویسش رو قبل از مشکل ما داده بود بازگشت وجه زدم !!! شما که جای خود داری
    یوزر سرزمین هم عین شما بهش قول داده بودم سرویس جدید خریداری شه بهشون تحویل بشه که نشد ! ولی خیلی متشخص منتظر نشستند تا پولشون بازگشت داده بشه !
    14 روز به پایان رسیده؟ شما ایمیل زدی من بیام برات چیکار کنم؟ نمیتونم روزی 3 تا ایمیل میزنید همشو جواب بدم که !! خب منم درگیرم میاید یاهو تهدید میکنید فکر میکنید بچه میترسونید؟
    من نه لج کردم با کسی نه مشکلی دارم روزانه دارم 5 نفر رو بازگشت میدم به ترتیب اولویت خرید سرویس ، خواستید pdf رسید هارو پیوست میکنم براتون خب این کارا چیه اخه؟
    از شما که شمائی ... تنها ترس من از خداست همین و بس ..... صبر داشته باشید 14 روز شد برگشت نخورد من مقصرم نه الان که 7 روز گذشته !!!

همین الانش صادق کوچک زاده یه 160 تومن + یه 80 تومن از من طلب کاره پی ام میده داداش بیا مشکل مالیتو رفع میکنم من احمق باز روم نمیشه جوابشو بدم ... اون وقت شما میای اینجوری میگی؟
    شماره کارتتو اینجا پ.خ کن برات بریزم همین امشب !!!
    ویرایش توسط hostfire : December 16th, 2014 در ساعت 01:53 دلیل: ویرایش غلز املائی ، انقد حرص خوردم سر پست بالا همش غلط غلوط شد !!
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)