نوشته اصلی توسط
coolboyman
با سلام به ادمین محترم.
من از این آقای گنجه در روز 3 دسامبر یک سرور مجازی به ارزش 15 هزارتومان دریافت کردم. و پس از 3-2 روز به من اعلام ورشکستگی کرد که وجه پس از 14 روز کاری بازگشت داده میشه!!!!! من با احتساب شرایط ایشون 2-3 روز منتظر ماندم بدون اینکه درخواست وجه کنم تا شاید ایشون مجدد سرور اختصصاصی تهیه کند و مجدد بتونیم سرویس بگیریم. ( کاری که معمولا حرفه ای ها انجام میدن ). در 7 دسامبر ایشون گفتش کسایی که پولشونو نیاز ندارند 2 روزه دیگه سرور خریداری میشه و بهشون تحویل میدیم. الان 8 روز میگذره که نه سروی تحویل گرفتیم و نه حتی ایمیلی مبنی بر اینکه ایشون چه قصدی دارد. طی آخرین ایمیلی که در تاریح 10 دسامبر جهت دریافت vps جدید به این آقا ایمیل دادم باز هم هیچ جوابی نگرفتم. بعد داخل یاهو پی ام دادم که گفتش درخواست وجه کن .آیا ما مسخره هستیم که این همه باید بی مسئولیتی ایشون رو تحمل کنیم؟ حالا هم 2روز پیش یک فاکتور از منبع دیگر، صادر کردم که ایشون بدون بهانه برای من پرداخت کنه. اما باز هم هیچ پاسخی نبود.(نه ایمیل جواب میده نه یاهو) از ادمین محترم این سایت تقاضا دارم که اگر آدرسی از ایشون داره به من بده که من بتونم به پلیس فتا گزارش بدم. (تمامی مدارک مستند اعم از ایمیل ها و پرداخت انجام شده برای پی گیری موجود می باشد.) درسته که وجه مورد نظر زیاد ارزشی نداره اما ممکنه خیلی از دوستان مثل من به حساب ایشون مسخره شده باشن.
با سپاس فراوان