نقل قول نوشته اصلی توسط sorrowrock نمایش پست ها
عزیز من میشه بگید چقدر زمان باید صبر کنیم ؟2 هفته به نظرتون برای این مسائلی که شما میگید بس نیست؟عزیز من 2 هفته تمام صبر کردیم مشکل سرور حل بشه حالا به هر دلیلی نشده کمترین حقمون اینه هزینه هامون برگشت بده ایشون از روز سوم هر تیکت رو 3 روز 4 روز جواب میدادند اخرین تیکت هم 4 روز پیش جواب دادند قبلش 3 روز قبلش
حق با شما هست منم گفتم با تاخیر جواب میدادند. این نه فقط مشکل شما مشکل من و بقیه مشتری های ایشون هم هست.منم مجبور شدم از جای دیگه سرور تهیه کنم قول برگشت هزینه هم دادند ولی ممکنه که طول بکشه که منم قبول کردم چون میدونم ایشون الان تحت فشار هستند.
قبول کنید مشکی که برای ایشون پیش اومده مثل مشکل بقیه همکارا نیست.اگه جای دیگه سرور داشته باشید برای سرورشون مشکل پیش بیاد حداکثر یک یا چند سرور دچار مشکل میشه و براحتی میتونن کنترل کنند و هزینه شما رو برگشت بدند.ولی خودتون رو جای ایشون بذارید که چندین سرور از یک دیتاسنتر داشته باشید بعد همگی دچار مشکل بشه و به فرض 300 نفر از مشتریهاتون همگی روی سرتون بریزند و همگی تیکت بدند بعضی ها هم توهین کنند بهتون و پولشون رو بخان شما هم از یه طرفی باید هزینه سرور های قبلی رو بدید هم از یه طرفی باید سرور جایگزین بخرید از یه طرفی هم مشتری هاتون رو که سرمایتون هست از دست بدید.ایشون هم تا جای ممکن سعی داشتند همین دیتاسنتر شاتل درست بشه چونکه اگه جای دیگه می خواستند سرور بگیرند فکر نکنم مثل الان میتونستند با این قیمت سرور نامحدود بدند.
بازم میگم اینا توجیه نیست فقط برای درک موقعیت ایشون هست. خودشونم مطمئنن از این وضع راضی نیستند و دارند تلاششون رو میکنن نه اینکه مشتری ها رو به حال خودشون رها کرده باشند.