من هم همین مشکل رو دارم با این دوستان. کلا تیکت رو بیخیال شدن. عزیز برادر بیا جواب ملت رو بده. مشتری حداقل این حق رو داره که جواب تیکت پشتیبانیش رو بدی.
من هم همین مشکل رو دارم با این دوستان. کلا تیکت رو بیخیال شدن. عزیز برادر بیا جواب ملت رو بده. مشتری حداقل این حق رو داره که جواب تیکت پشتیبانیش رو بدی.
حداقل کار رو ایشون انجام ندادند دست رو دست گذاشتند کی شاتل اوکی کنه.خوب عزیز من دیدی نمیشه سرور جایگزین میدادی 2 هفته زمان بس نبود مطمئن بشی اینا سرور رو نمیخوان اوکی کنند؟نمیتونی بیخیال شی تیکت جواب بده دونه دونه هزینه های کاربرای بدبختی که به امید شما نشستند رو برگشت بده این حداقل کاری که میتونی انجام بدی والا جای دیگه داشتیم سرور با کلی عذرخواهی 3 روز مشکل داشت اخر سر هم کلی تخفیف داد برای تمدید ماه بعد گفت اگر هم راضی نیستید هزینه رو کامل کارت به کارت میکنم2 هفته شده صبر کردیم به احترام حرف شما اما شما یه ذره احترام گذاشتی به کاربرات؟تیکت زنگ پیام هیچی جواب نمیدی کارت درسته؟ درست شدن نخواستیم از بس حرص هم خوردیم به حد مرگ عصبی هستیم هزینه مارو برگشت بده شما خودت منتظر بمون تا درست کنندچرا ما ضررش رو بدیم!
ویرایش توسط sorrowrock : December 14th, 2014 در ساعت 18:26
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)