بنده قصد دخالت و تخریب تاپیک را ندارم اما تمام موارد زیر با کسب تجربه بوده :
1- ارسال اسپم, اتک یا . . . : حذف سریع سرور از روی کره زمین : شما نمی توانید تمام سرور هارو همیشه کنترل کنید ! حتی بهترین کانفیگر باشید ! حتی بهترین مانیتورینگ و تیم باشید
2- تحریم بودن ایرانی ها و توهین به کاربران ایرانی به جز دیتاسنتر Xlhost : هر روز قوانین جدیدی در USA به تصویب میرسه و هر روز تحریم های جدیدی گذاشته میشه .
3- پورت بسیار ضعیف و ping بسیار پایین نسبت به باقی دیتاسنتر ها : در دیتاسنتر های آمریکایی شما اگر بخواین از اروپا یا ایران چیزی دانلود کنید یا بالعکس صدرصد خونتون به جوش خواهد آمد .
4- عدم ساپورت خوب در مواقع مورد نیاز به جز دیتاسنتر Xlhost : عدم ساپورت خوب در مواقع ضروری مانند همین تاپیک یا تاپیک های اخیر.
5- . . .
در هر صورت ممکن است کسانی یا افرادی مخالف حرف های بنده باشند اما مطمئن باشید بزودی هم افرادی که می گویند دیتاسنتر آمریکا پشیمان خواهند شد .
شما را به دیدن تاپیک های زیر دعوت میکنم :
Datashack.net Ruining My Business - Dedicated Server - Web Hosting Talk
همچنین قطعی برقی که فکر میکنم فقط در آسیا تک رایج هست :Im a vps provider at my local country (Indonesia), and it has been 10 hours since my dedi server suspended...
نکته جالب :
their abuse departement didnt work 24 hours
و پست های بعدی آن
Did Wholesaleinternet just go offline? - Providers and Network Outages and Updates - Web Hosting Talk
تاپیک ایجاد شده در این فروم :
http://www.webhostingtalk.ir/f211/109643/
نظرات دوستان هم قابل دیدن هست .
XLhost Support - Dedicated Server - Web Hosting Talk
و ...
فکر میکنم با کمی جستجو نتایج بهتری پیدا خواهید کرد.