-
August 17th, 2014, 10:00
عضو انجمن
فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 512 فقط 9000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
با سلام
مشخصات سرور اصلی فرانسه (هارد این سرور از نوع ssd است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هست) : :
CPU : Intel (R) Xeon (R) CPU E5-1620v2 @ 3.70 GHz
RAM : 64 GIG
DC : OVH
مشخصات سرور اصلی انگلستان (هارد این سرور از نوع sshd است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هست) :
CPU : 2xIntel (R) Xeon (R) CPU X5650 @ 2.67 GHz
RAM : 96 GIG
DC : RedStation
مشخصات سرور اصلی امریکا:
CPU : 2xIntel (R) Xeon (R) CPU E5620 @ 2.40 GHz
RAM : 48 GIG
DC : Dacentec
امکانات قابل ارائه :
مجازی ساز KVM
منابع 100% اختصاصی
تحویل به صورت کاملا خودکار
امکان ریست و ریبوت از طریق پنل کاربری
امکان مانیتور کردن پهنای باند مصرفی از طریق پنل کاربری
امکان ریلود و نصب مجدد سیستم عامل از طریق پنل کاربری
امکان مشاهده مقدار رم و سی پی یو اختصاص داده شده از طریق پنل کاربری
امکان ریموت به سرور مجازی از طریق VNC
امکان تغییر پسورد سرور از طریق پنل کاربری
امکان ارائه انواع کانفیگ ها به صورت رایگان
پشتیبانی :
پشتیبانی از طریق تیکت (پاسخگویی از 5 دقیقه تا 2 ساعت)
پشتیبانی آنلاین سایت (آنلاین از ساعت 9:00 تا 24:00)
پشتیبانی تلفتی (تماس از ساعت 9:00 تا 24:00)
هشدار :
نکته : همه ی پرت های لازم روی فایروال سیستم عامل ها اضافه شده است. در صورتی که کاربری سیستم های امنیتی سرور را غیر فعال کند یا تغییری ایجاد کند سرور ایشان مسدود خواهد شد
- مسئولیت اطلاعات داخل سرور به عهده ی خود کاربر هست و از سرور ها هیچ بکاپی تهیه نمی شود
- مسئولیت حفظ امنیت سرور به عهده ی خود کاربر است
- سرور ها 3 روز بعد از مهلت تمدید حذف شده و به هیچ وجه سرور حذف شده قابل بازیابی نخواهد بود
تخفیفات بیشتر
در صورت خرید سه ماهه 5 درصد تخفیف اضافه داده می شود
در صورت خرید شش ماهه 10 درصد تخفیف اضافه داده می شود
در صورت خرید یک ساله 20 درصد تخفیف اضافه داده می شود
پلن ها :
پلن یک
حافظه رم : 512 مگابایت
هارد : 7 گیگ SSD از فرانسه - 15 گیگ SSHD از انگلستان - 15 گیگ SATA از امریکا
پهنای باند : نامحدود
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 700 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
سفارش دهید : سفارش پلن یک
قیمت : 13000 تومان
پلن دو
حافظه رم : 1024 مگابایت
هارد : 15 گیگ SSD از فرانسه - 30 گیگ SSHD از انگلستان - 30 گیگ SATA از امریکا
سی پی یو : 1000 مگا هرتز
سفارش دهید : سفارش پلن دو
قیمت : 17000 تومان
پلن سه
حافظه رم : 2048 مگابایت
هارد : 30 گیگ SSD از فرانسه - 50 گیگ SSHD از انگلستان - 50 گیگ SATA از امریکا
سی پی یو : 1500 مگا هرتز
سفارش دهید : سفارش پلن سه
قیمت : 27000 تومان
پلن چهار
حافظه رم : 4096 مگابایت
هارد : 50 گیگ SSD از فرانسه - 100 گیگ SSHD از انگلستان - 100 گیگ SATA از امریکا
سی پی یو : 2000 مگا هرتز
تعداد هسته : 2
سفارش دهید : سفارش پلن چهار
قیمت : 50000 تومان
ویرایش توسط reeza : July 19th, 2015 در ساعت 20:12
-
تعداد تشکر ها ازreeza به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014 10:00
# ADS
-
December 3rd, 2014, 01:42
عضو انجمن
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
خب من نمیدونم اینجا چه اتفاقی افتاده و یهو شکه شدم
این عکس هایی که این کاربر قرار داده کاملا درسته و تایید میشه
سرویس ایشون سیستم عامل کریو بوده اگه اشتباه نکنم
در ابتدا ایشون گفتن که این سرور رو قبلا خودت استفاده کردی به من دادی! چه فکری پیش خودت کردی
این اولین تیکت ایشون بود که با این لحن صحبت کردن
و من به ایشون پاسخ دادم که این سرور ها تمپلیت هست و ما هر دفعه سیستم عامل جدید نصب و کانفیگ نمی کنیم
بنده بدون این که به سیستم عامل ایشون توجه کنم هارد ایشون رو زیاد کردم و فکر کردم سیستم عامل ایشون ویندوز هست و نرم افزاری که میشه باهاش حجم درایو سی رو زیاد کرد بهشون دادم
در صورتی که سیستم عامل سرور ایشون کریو بود و هارد به هیچ وجه به درد ایشون نمی خورد
7 گیگ هم زیاده
این موضوع رو دوستان همکار می تونن تایید کنن
که ایشون گفتن اصلا پشیمون شدم و بدون هیچ دلیل خاصی
ما هم خدمت ایشون اعلام کردیم 5000 تومان هزینه نصب سیستم عامل و 5 روز استفاده از سرور که میشه 2500 تومان رو کسر و الباقی رو برگشت میدیم که بقیه داستان رو هم خودتون مشاهده کردین
خدمت این کاربر هم باید بگم که پول شما به دلیل توهین مشخصی که به ما کردین به هیج وجه برگشت داده نمیشه
در ضمن سرور ایشون تا زمانی که به ما توهین کردن کاملا روشن و فعال بوده بدون احتساب هزینه
موفق باشید
-
-
December 3rd, 2014, 01:50
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)

نوشته اصلی توسط
reeza
خب من نمیدونم اینجا چه اتفاقی افتاده و یهو شکه شدم
این عکس هایی که این کاربر قرار داده کاملا درسته و تایید میشه
سرویس ایشون سیستم عامل کریو بوده اگه اشتباه نکنم
در ابتدا ایشون گفتن که این سرور رو قبلا خودت استفاده کردی به من دادی! چه فکری پیش خودت کردی
این اولین تیکت ایشون بود که با این لحن صحبت کردن
و من به ایشون پاسخ دادم که این سرور ها تمپلیت هست و ما هر دفعه سیستم عامل جدید نصب و کانفیگ نمی کنیم
بنده بدون این که به سیستم عامل ایشون توجه کنم هارد ایشون رو زیاد کردم و فکر کردم سیستم عامل ایشون ویندوز هست و نرم افزاری که میشه باهاش حجم درایو سی رو زیاد کرد بهشون دادم
در صورتی که سیستم عامل سرور ایشون کریو بود و هارد به هیچ وجه به درد ایشون نمی خورد
7 گیگ هم زیاده
این موضوع رو دوستان همکار می تونن تایید کنن
که ایشون گفتن اصلا پشیمون شدم و بدون هیچ دلیل خاصی
ما هم خدمت ایشون اعلام کردیم 5000 تومان هزینه نصب سیستم عامل و 5 روز استفاده از سرور که میشه 2500 تومان رو کسر و الباقی رو برگشت میدیم که بقیه داستان رو هم خودتون مشاهده کردین
خدمت این کاربر هم باید بگم که پول شما به دلیل توهین مشخصی که به ما کردین به هیج وجه برگشت داده نمیشه
در ضمن سرور ایشون تا زمانی که به ما توهین کردن کاملا روشن و فعال بوده بدون احتساب هزینه
موفق باشید
اول:من 5 روز استفاده نکردم از تاریخ ثبت سفارش تا درخواست کنسلی 2 روز بیشتر نمیگذره
دوم:چرا وقتی گفتم پولمو برگشت بده ندادی و بعد 10 روز که طی اون چند بار ازت خواستم که مابقی پولو پس بدی ،جوابی ندادی ؟؟؟؟ مهمترین سوالم همینه
سوم:سرور من غیر قابل دسترسی هستش و از زمانی ک پولمو خواستم دیگه نتونستم استفاده کنم،چرا؟
چهارم:این ک هارد زیاد به دردم میخوره یا نمیخوره رو تو تشخیص میدی ولی شما هیچ حقی ندارین به این بهونه از دادن هارد به اندازه تعیین شده به من خودداری کنید.
پنجم:پشیمون شدم و دلیلشو کاملا روشن و واضح بتون گفتم،مشغله کاری! مشخص تر از این؟
ویرایش توسط sirooos_mp : December 3rd, 2014 در ساعت 02:10
-
-
December 3rd, 2014, 02:10

نوشته اصلی توسط
sirooos_mp
دوست عزیز،من بدون هیج مشکلی خریدو انجام دادم (بدون کمک یه بزرگتر)، انصراف از خرید یا برگشت محصول جزیی از مراحل و پروسه خریده ،این غیر محتمل نیست که من به هر دلیل قصد انصراف از گرفتن خدمتی رو داشته باشم که بابتش پول دادم ،اکثر مواقع همچین اتفاقی نمیفته ولی گاهی اوقات پیش میاد دیگه مث همین الان ،اونجاست که یک فروشنده خوب و حرفه ای واسه حفظ اعتبارش میاد و با مشتری همکاری لازم رو انجام میده واسه این که خریدهای بعدی در کار باشه(حداقل) ک مسلما باعث رونق کسب و کارش میشه و به خودش و مشتری و وبـــــــــــــــ احترام میذاره در حد بمب ،ولی بعضیا اینطورین دیگه ،پولو ک گرفتی دیگه یادت میره در قبال مشتری وظایفی داری ،باید راهنماییشون کنی (مثلا بگی چطور هاردتو بالا ببری،همه ک استاد نیستن)،باید به موقع به تیکتاشون جواب بدی،نه این که واسشون پشیزی اهمیت و احترام قائل نباشی.پس شما لطف کنین قبل از این که یه کسبی رو راه میندازین از قوانینش مطلع باشید و اخلاقو مد نظر قرار بدین چون با این کارت هم به خودت لطف میکنی هم به وب
عزیز جواب هر کاری رو به روش یا روش های معینی میشه داد
در قبال عمل دیگران شما نمیتونید هر عکس العملی که دلخواه شما بود انجام بدید
در قبال تاخیر در بازگشت وجه نمیتونید به طرف فحش بدید ، درک کنید این مورد رو ...
-
-
December 3rd, 2014, 02:16
عضو انجمن
سلام.
با اجازه دوستان.
دوست عزیز @sirooos_mp رفتار شما اصلآ درست نیست. تاپیک یک فرد به دلیلی غیر منطقی به رگبار ناسزا و اسپم میبندی.
این کار شما نه از نظر اخلاقی صحیح هست نه از نظر انسانی.
1) هارد باید 25 گیگ باشه ولی هارد 7 گیگ هم نیست :
راهنماییتون کردن که با نرم افزار partition master این کار انجام بدین.
دوست عزیزی که گفتن پول کانفیگ گرفتن : معمولآ جاهایی که سرور های ارزون قیمت میدن این کار انجام نمیدن. چون هزینه و تایمش هیچ نمیصرفه.
من خودم زمانی که تازه کار با سرور شروع کردم نمیدونستم جریان چیه و هارد کم بود برام فروشندگان توضیح میدادن که این کار بکن اگر نمیتونستم با لحن متین ازشون کمک میخواستم . نه با فحش و بی ادبی تمام
2) خدایی پیش خودت چی فکر کردی که سرور استفاده کرده میدی :
ایشون براتون توضیح دادن که از تمپ های آماده استفاده میکنن. اگر نمیدونید تمپ چیه به نظرم از سرور مجازی استفاده نکنید راحت ترید . چون فردا میاید میگین چرا سرور مجازی خریدم سرعت ADSL ام زیاد نشده. زیاد بودن از این نوع افراد.
3) من از خرید این سرور پشیمون شدم پولم رو برگشت بدین :
ایشون در کمال صبر به شما پاسخ دادن و حتی گفتن هزینه های نصب و ... کم میکنن و پول بازشت میزنن. ماشالله خیلی صبورن که با اولین تیکتی که نشون دهنده نداشتن اطلاعات جزئی درباره سرور و لحن بد شما هست اکانتتون رو بلاک نکردن.
مشغله کاری ؟ میشه بگی به ایشون چه ربطی داره ؟ آدم میمونه چی بگه
4) ... تو ذاتت مردکه ....مردمو میتیغی :
شما فکر کنم فکر میکنید تو چاله میدونید که صداتونو میندازین سرتون و هرچه توهین میخواین میکنین .
فضایی که شما توش هستین خیلی فرق میکنه با محیطی که شما فکر میکنید.
البته این نوع برخورد نشان دهنده شخصیت و سن و سال شما هست.
5) اسپم در تاپیک فروشنده :
این کار بر خلاف قوانین وب هاستینگ تالک هست. امیدوارم مدیران رسیدگی کنن و کاری که باید انجام بشه انجام بدن.
بودن افرادی که توی انجمن سود های کلان کردن با تاپیک های وسوسه کننده و غیر حقیقی اما مشکلات شما کاملآ به دلیل نداشتن اطلاعات کافی هست.
به امید نداشتن فعالیت همچین افرادی در فروم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@reeza
سایت بنده به دلیل مشکلات هاستی که دارم مشکلات زیادی داره برای همین میخوام اگه بشه یک سرور مجازی لینوکس بگیرم و پنل رایگان بریزم روش و سایتم رو روی سرور مجازی بالا بیارم.
اگه cpanel بخوام ( که رایگان نیست ) نصب کنید تمپش رو برام و از لایسنس کرکی استفاده کنم دیتاسنتر ایراد میگیره ؟ (چون استفاده زیادی ندارم برای فروش هاست نیست فقط 2 3 تا سایت میزبانی بشه)
پلن 2 : تمپی دارین که کانفیگ شده باشه برای این کار ؟شما سرور خودتونو برای این کار مناسب میدونید ؟
ای.پی تست ؟
اگر به مشکل بخورم و نیاز به نصب دوباره تمپ داشته باشم هر ماه چند بار میتونید تمپ از اول نصب کنید , رایگان ؟
اگه هزینه داره چقدر هست؟
ویرایش توسط clack : December 3rd, 2014 در ساعت 02:22
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-
تعداد تشکر ها از clack به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2014, 02:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sirooos_mp
اول:من 5 روز استفاده نکردم از تاریخ ثبت سفارش تا درخواست کنسلی 2 روز بیشتر نمیگذره
دوم:چرا وقتی گفتم پولمو برگشت بده ندادی و بعد 10 روز که طی اون چند بار ازت خواستم یه مابقی پولو پس بدی ،جوابی ندادی؟
سوم:سرور من غیر قابل دسترسی هستش و از زمانی ک پولمو خواستم دیگه نتونستم استفاده کنم،چرا؟
چهارم:این ک هارد زیاد به دردم میخوره یا نمیخوره رو تو تشخیص میدی ولی شما هیچ حقی ندارین به این بهونه از دادن هارد به اندازه تعیین شده به من خودداری کنید.
پنجم:پشیمون شدم و دلیلشو کاملا روشن و واضح بتون گفتم،مشغله کاری! مشخص تر از این؟
سرور شما تا روزی که شما به ما توهین نکرده بودین روشن بود
مستندات ارایه شد
توضیحات به اندازه کافی ارسال شده
اسپم ارسال نکنید
Screenshot_2014-12-03-02-16-00-1.png
Screenshot_2014-12-03-02-19-31-1.png
-
-
December 3rd, 2014, 02:30
چرا وقتی گفتم پولمو برگشت بده ندادی و بعد 10 روز که طی اون چند بار ازت خواستم که مابقی پولو پس بدی ،جوابی ندادی ؟؟؟؟ شما ک تو اولین پست تاپیک ذکر کردین پاسخگویی واسه تیکت از 5 دقیق تا 2 ساعته ،پس چرا برای گفتن این که مبلغو پس میدم یا نمیدم 10 روز هیچ اقدامی نکردی؟؟ این ینی این که نمیخام پولتو پس بدم،نه؟؟؟؟ جواب همین ی سوالو بدی تمومه
-
-
December 3rd, 2014, 02:40
عضو انجمن
سایت بنده به دلیل مشکلات هاستی که دارم مشکلات زیادی داره برای همین میخوام اگه بشه یک سرور مجازی لینوکس بگیرم و پنل رایگان بریزم روش و سایتم رو روی سرور مجازی بالا بیارم.
اگه cpanel بخوام ( که رایگان نیست ) نصب کنید تمپش رو برام و از لایسنس کرکی استفاده کنم دیتاسنتر ایراد میگیره ؟ (چون استفاده زیادی ندارم برای فروش هاست نیست فقط 2 3 تا سایت میزبانی بشه)
پلن 2 : تمپی دارین که کانفیگ شده باشه برای این کار ؟شما سرور خودتونو برای این کار مناسب میدونید ؟
ای.پی تست ؟
اگر به مشکل بخورم و نیاز به نصب دوباره تمپ داشته باشم هر ماه چند بار میتونید تمپ از اول نصب کنید , رایگان ؟
اگه هزینه داره چقدر هست؟
سلام
ایا تمپلیت رو خودتون دارید؟
ما فقط دایرکت ادمین رو با صورت رایگان شده داریم ولی سی پنل بعد از 15 روز باید لایسنس تهیه کنید
نصب مجدد سیستم عامل رایگان هست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sirooos_mp
چرا وقتی گفتم پولمو برگشت بده ندادی و بعد 10 روز که طی اون چند بار ازت خواستم که مابقی پولو پس بدی ،جوابی ندادی ؟؟؟؟ شما ک تو اولین پست تاپیک ذکر کردین پاسخگویی واسه تیکت از 5 دقیق تا 2 ساعته ،پس چرا برای گفتن این که مبلغو پس میدم یا نمیدم 10 روز هیچ اقدامی نکردی؟؟ این ینی این که نمیخام پولتو پس بدم،نه؟؟؟؟ جواب همین ی سوالو بدی تمومه
به دلیل این که تیکت های مهمتری در اون بازه ی زمانی بود که ما باید اول به اونا میرسیدیم
کار شما حل شده بود و باید صبر میکردید تا هزینتون رو برگشت میدادیم
دلیل دومش هم لحن نا مناسب شما بود که باعث ش تا کار شما عقب بیافته
خوب مردم رو تیغ میزنید!!!
اگر شما همون اول با احترام جلو میومدید ما هم کامل پول شمارو برگشت میزدیم هم سریع که متاسفانه این اتفاق نیافتاد
لطفا ادامه ندین در غیر این صورت پست هاتون گزارش میشه
-
-
December 3rd, 2014, 02:44

نوشته اصلی توسط
reeza
به دلیل این که تیکت های مهمتری در اون بازه ی زمانی بود که ما باید اول به اونا میرسیدیم
کار شما حل شده بود و باید صبر میکردید تا هزینتون رو برگشت میدادیم
جواب شما به هیچ عنوان قانع کننده نیست . تیکت من هرچقدر هم بی اهمیت باشه واسه پاسخگویی به اون 10 روز زمان خیلی زیادیه ،مطمئنا شما قصد برگشت پول رو نداشتین وگرنه دربازه مشخص شده 5 دقیقه تا 2 ساعت یا حداکثر 2 روز بعد جواب منو میدادین نه 10 روز بعد،قبول کنید که کارتون اشتباه بود
-
-
December 3rd, 2014, 23:25
سلام من 2 ما هست از یک جا سرویس گرفتم
پدر ما رو در اورد با پشتیبانی گندش. خدا شاهده هنوز 10 روز مونده به اخر ماه پول ماه بعدش هم ریختم ولی داره بازی در میاره.
یک مشکل کوچیک توی سرور دارم اگه بتونید حلش کنید از شما vps میگیرم اونم به صورت داییم به شرطی که پشتیبانیتون قوی باشه
ترجیحا اول تماس بگیرید
کاربرد و سرور های مورد نیاز
یک سرور لینوکس با رم 1: با نصب ibsng و نصب open شیلتر و سیسکو.
مچ کردن کامل ibsng به سرور میکروتیک ایران من برای مدیریت اکانتینگ mikrotik
ویرایش توسط Moein01 : December 4th, 2014 در ساعت 08:13
-
-
December 5th, 2014, 00:27
از این سرور مجازی میشه برای سایت های دانلود استفاده کرد ؟؟ به طوری که ازونجا با سرعت بالا دانلود کنیم و توی هاست خودمون اپلود کنیم ؟؟
-