سایت بنده به دلیل مشکلات هاستی که دارم مشکلات زیادی داره برای همین میخوام اگه بشه یک سرور مجازی لینوکس بگیرم و پنل رایگان بریزم روش و سایتم رو روی سرور مجازی بالا بیارم.
اگه cpanel بخوام ( که رایگان نیست ) نصب کنید تمپش رو برام و از لایسنس کرکی استفاده کنم دیتاسنتر ایراد میگیره ؟ (چون استفاده زیادی ندارم برای فروش هاست نیست فقط 2 3 تا سایت میزبانی بشه)
پلن 2 : تمپی دارین که کانفیگ شده باشه برای این کار ؟شما سرور خودتونو برای این کار مناسب میدونید ؟
ای.پی تست ؟
اگر به مشکل بخورم و نیاز به نصب دوباره تمپ داشته باشم هر ماه چند بار میتونید تمپ از اول نصب کنید , رایگان ؟
اگه هزینه داره چقدر هست؟
سلام
ایا تمپلیت رو خودتون دارید؟
ما فقط دایرکت ادمین رو با صورت رایگان شده داریم ولی سی پنل بعد از 15 روز باید لایسنس تهیه کنید
نصب مجدد سیستم عامل رایگان هست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sirooos_mp نمایش پست ها
چرا وقتی گفتم پولمو برگشت بده ندادی و بعد 10 روز که طی اون چند بار ازت خواستم که مابقی پولو پس بدی ،جوابی ندادی ؟؟؟؟ شما ک تو اولین پست تاپیک ذکر کردین پاسخگویی واسه تیکت از 5 دقیق تا 2 ساعته ،پس چرا برای گفتن این که مبلغو پس میدم یا نمیدم 10 روز هیچ اقدامی نکردی؟؟ این ینی این که نمیخام پولتو پس بدم،نه؟؟؟؟ جواب همین ی سوالو بدی تمومه
به دلیل این که تیکت های مهمتری در اون بازه ی زمانی بود که ما باید اول به اونا میرسیدیم
کار شما حل شده بود و باید صبر میکردید تا هزینتون رو برگشت میدادیم
دلیل دومش هم لحن نا مناسب شما بود که باعث ش تا کار شما عقب بیافته
خوب مردم رو تیغ میزنید!!!
اگر شما همون اول با احترام جلو میومدید ما هم کامل پول شمارو برگشت میزدیم هم سریع که متاسفانه این اتفاق نیافتاد
لطفا ادامه ندین در غیر این صورت پست هاتون گزارش میشه