نقل قول نوشته اصلی توسط alimoazzez نمایش پست ها
دوستان خواهش میکنم قبل از خرید عجولانه اولا کل متن فروشنده رو که درج کرده بخونید و قبل از خرید از فروشنده بپرسید که روال کاریشون چطور هست.

شما مطمئنا این کار رو نکردید که اینجوری شده بنده خودم یک بار عجولانه تصمیم به خرید گرفتم و به مشکل برخوردم . لطفا قبل از خرید بپرسید از فروشنده.

البته اینم بگم شرایط ایشون خیلی سخت هستش و شما باید بیشتر دقت میکردید و هر روز به این تاپیک سر میزدید تا به مشکل برنخورید.

در ضمن خدا وکیلی اگر کسی به من اون توهینی که شما در عکس مربوط به پشتیبانی دادید به من میداد سری پولو برگشت میدادم!!!!!!! مرد حسابی با این کارت پولت که هیچی الان سرویستم تا آخر ماه پردادی رفت که مهندس.

در آخر من از فروشنده عزیز از طرف ایشون عذرخواهی میکنم با اینکه هیچ نسبتی نداریم !!!!! ایشون جوونی کرده توهین اضافی کرده بخشش از بزرگان است , بخصوص مایه دار ها
ممنون بابت راهنماییت ،فقط به خاطر تو سعی میکنم
با عجولانه تصمیم به خرید نگیرم تا به مشکل برنخورم :D،هر روز بیام تاپیکو ببینم ک چی بشه؟ من ی چرخی تو سایتش بزنم کافیمه ک به مشکل برنخورم ،الانم ک میبینی مشکل پیش اومده واسه من ب این دلیله ک سرویسمو کنسل کردم و متاسفانه هیج جای سایت و همینطور این تاپیک قوانینی واسه کنسلی تنظیم نکردن (اصلا سایتش صفحه قوانین نداره) ،همون روز اول قید پول و سرویسمو زدم و از ی جای مطمئن خریدم ،ضمنا لازم نی ادا آدم بزرگا رو دراری و بیای پا در میونی کنی و لطفا از طرف من از هیچکس عذر نخاه و الکی کسیو بزرگ نشمار .این آقا پول منو خوردن منم در عوض کار زشتشون (د ز د ی) یه توهین کوچولو ک زیادم بی ربط نی بشون کردم،اگه حق با من نباشه دست کم حق با اونم نی و مسبب اصلی همچین شرایطی اون آقاس،با بی خیالی و بی اهمیتی به مشتریاشون