من از وقتی کسپرسکی نصب کردم کامپیوترم زیاد ادا درمیاره اما با نود این مشکلاتو نداشتم مثلا کامپیوترم مدام هنگ میکنه و یا بروزرای اینترنتم هنگ میکنن اما چون سیستمم بالاست نمیشه به گردن سنگین بودنش انداخت فکر کنم این کسپر یه چیزیش میشه
من از وقتی کسپرسکی نصب کردم کامپیوترم زیاد ادا درمیاره اما با نود این مشکلاتو نداشتم مثلا کامپیوترم مدام هنگ میکنه و یا بروزرای اینترنتم هنگ میکنن اما چون سیستمم بالاست نمیشه به گردن سنگین بودنش انداخت فکر کنم این کسپر یه چیزیش میشه
اگه کسپرسکی خریدی که پولت رو دور ریختی . اگه نسخه تریال نصب کردی و قراره به زودی ضد ویروس بخری ، بهتره از همین الان بری سراغ ضد ویروسهای بسیار معتبر تر و بهتر .
لینک
- - - Updated - - -
خوب که چی ؟ مشکلی هست ؟
ی پیشنهاد دارم . به جای توجه به این موارد که حالا این آقا من هستم یا داداشمه یا پسر مومه یا شاید یکی دیگه باشه و اسمش شبیه من باشه به معتبر و موثق بودن اخبار و اطلاعاتی که میخونی دقت کنی .
چرا خوبه که هوایز گذاشتن => دلیل مخالفت شما با دیگر انتی ویروس ها جهت تبلیغات خودتان بوده.
نکته مهم هم که فرمودید کاربران باید با چشم باز دقت کنند این می تونه باشه: (نام مالک هر دو دامین برای شماست. دی ان اس ها هم برای شماست و لینکی که آفر دادید جهت خرید آنتی ویروس.)
domain: disna.ir
ascii: disna.ir
remarks: (Domain Holder) Amir Safari foroshani
holder-c: as176-irnic
nserver: myhost1.durantash.com
nserver: myhost2.durantash.comمن چند پست بالاتر عرض کردم ادامه ندید. نتیجه این کارها فقط از بین رفتن اعتبار شما خواهد شد. باز تصمیم و نظر با خودتان است.Domain Name: durantash.com
Registrant Name: amir safari foroshani
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)