سرور آپدیت هست ولی دست من و شما و خاله و عمو و عمه نیست . تو خونه و آشپزخونه و سالن آرایش و باشگـــــــــــــــــــــ ـاه هم نیست .
دست خود اون شرکته و موضوعی نیست که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم .
اوکی ؟
لایسنس هم باید دقیقآ مستقیم تو سایت خود اون شرکت و یا تو خود نرم افزار رجیستر بشه . وگرنه لایسنس جعلی و تقلبی هستش . Fake license
ولی درباره کسپرسکی .
کسپرسکی کلاهبرداری کرده شما میخوائید من از خود کسپرسکی سند بیارم که گفته ما ( کسپرسکی ) کلاهبرداره ؟
خوبه شما کاراگاه نشدین وگرنه خود مقتول رو به جرم قتل دستگیر و روانه زندون میکردین .
ولی چون پسر خیلی خوبی هستی بهت میدم که بری ببینی :
این لینک چندین خبر داره توش . اول هر خبر توضیحات و ترجمه فارسی هست و در آخرش لینک و پرینت اسکرین و مستندات خبر .
لینک
منم ی کاربرم که قشنگ مطالب رو میخونم . درست و غلطش رو جدا میکنم و بعدش تصمیم میگیرم یا بحث میکنم .
بعدش گفتی من تو سایتم قیمت زدم ؟!!! کدوم سایت ؟ کدوم قیمت ؟
و مسئله بعدی اینه که کسپرسکی در حد و اندازه ای نیست که درباره سرویسهای امنیتی و بازار امنیت و آنتی ویروس و یا هر موضوعی که به ضد ویروسها مربوط میشه صحبت کنه .
هر چند تو ایران با رشوه کلی از خبرنگارا و نشریات و وب سایتها رو با خودش همراه کرده . ( بخشیش هم اصلآ مال خود نماینده های کسپرسکی هستش ولی سعی میکنن نشه ارتباط معنا داری بین سایت و کسپرسکی پیدا کرد .)
اصولآ شرکتی که تو کار شیادی و کلاهبرداری هستش اجازه اظهار نظر کردن نداره .
نماینده هاش هم حق اظهار نظر ندارن . فقط میتونن درباره شیوه های نوین دروغ پردازی و کلاهبرداری که توسط کسپرسکی استفاده میشه اظهار فضل کنن .
این لینک رو ببین .
لینک
کسپرسکی پس از انتشار خبری در دیسنا به سوء استفاده از نام یک شرکت پایان داد .
خوب دیگه با چشمای باز و با دقت پرینت اسکرینش هم ببین .