نقل قول نوشته اصلی توسط xphost نمایش پست ها
حالا کارشناس عزیز
بهت بگم که سرور آپدیت نود32 وجود داره
اگر یکم متوجه بودی میفهمیدی که دوست عزیزمون درست گفته
یکی از دوستان بنده هم سرور آپدیت نود32 رو داره
بعد بگم به جای اینکه اینقدر صحبت بیهوده کنی مدرک بیار
البته بگم دیگه حرف نزنی به نفعت هستش چون داری گند میزنی

- - - Updated - - -

بعد یه چیزی دیگم یادم رفت بگم دوست عزیز
لایسنس هایی هستند که با سرور واسطه وصل میشند که اونا زیاد جالب نیستند
ولی اگر کسپر رو از این سایت بخری میتونی بری داخل سایت کسپر اسکای اطلاعات لایسنست رو هم ببینی
آنتی ویروس کسپرسکی | سایت رسمی فروش آنلاین کسپرسکی در ایران
بعد بنده فکر کنم قیمت هایی که تو سایتت زدی ماله 3 سال پیش بوده
در کل اصلا از مسخره کردنت خوشم نیومد
در کل داری یک مشت خبر کذب میدی
و هر آدم عاقلی ببینی مطالبت رو بهش پی میبره
هر وقت مدرک آوردی که از شرکت کسپر
اون موقع حرف بزن
چون اصلا حوصله خوندن این مطالب کذب رو نداریم

سرور آپدیت هست ولی دست من و شما و خاله و عمو و عمه نیست . تو خونه و آشپزخونه و سالن آرایش و باشگـــــــــــــــــــــ ـاه هم نیست .

دست خود اون شرکته و موضوعی نیست که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم .

اوکی ؟

لایسنس هم باید دقیقآ مستقیم تو سایت خود اون شرکت و یا تو خود نرم افزار رجیستر بشه . وگرنه لایسنس جعلی و تقلبی هستش . Fake license

ولی درباره کسپرسکی .

کسپرسکی کلاهبرداری کرده شما میخوائید من از خود کسپرسکی سند بیارم که گفته ما ( کسپرسکی ) کلاهبرداره ؟

خوبه شما کاراگاه نشدین وگرنه خود مقتول رو به جرم قتل دستگیر و روانه زندون میکردین .

ولی چون پسر خیلی خوبی هستی بهت میدم که بری ببینی :

این لینک چندین خبر داره توش . اول هر خبر توضیحات و ترجمه فارسی هست و در آخرش لینک و پرینت اسکرین و مستندات خبر . لینک

منم ی کاربرم که قشنگ مطالب رو میخونم . درست و غلطش رو جدا میکنم و بعدش تصمیم میگیرم یا بحث میکنم .

بعدش گفتی من تو سایتم قیمت زدم ؟!!! کدوم سایت ؟ کدوم قیمت ؟

و مسئله بعدی اینه که کسپرسکی در حد و اندازه ای نیست که درباره سرویسهای امنیتی و بازار امنیت و آنتی ویروس و یا هر موضوعی که به ضد ویروسها مربوط میشه صحبت کنه .

هر چند تو ایران با رشوه کلی از خبرنگارا و نشریات و وب سایتها رو با خودش همراه کرده . ( بخشیش هم اصلآ مال خود نماینده های کسپرسکی هستش ولی سعی میکنن نشه ارتباط معنا داری بین سایت و کسپرسکی پیدا کرد .)

اصولآ شرکتی که تو کار شیادی و کلاهبرداری هستش اجازه اظهار نظر کردن نداره .

نماینده هاش هم حق اظهار نظر ندارن . فقط میتونن درباره شیوه های نوین دروغ پردازی و کلاهبرداری که توسط کسپرسکی استفاده میشه اظهار فضل کنن .

این لینک رو ببین . لینک

کسپرسکی پس از انتشار خبری در دیسنا به سوء استفاده از نام یک شرکت پایان داد .

خوب دیگه با چشمای باز و با دقت پرینت اسکرینش هم ببین .