نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: Vps میخواهم برای امشب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : Vps میخواهم برای امشب

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    .

تخصصی که محمد اصلانی در شبکه های لینوکسی و ویندوزی داره غیر قابل وصف هست ( به دیگران بر نخوره ،) . شبکه OVH که مبتنی به MAC ADDRESS هست رو تبدیل به NAT کرد ، واقعا دستت درد نکنه . ما کلی مشکل با سرور داشتیم از نظر نرم افزاری و کسی کار با Citrix XenServer رو بلد نبود ، اما ایشان ساعت ها و روز ها روی سرور های من کار کردند و از نظر قیمت و امکانات خیلی به من تخفیف دادند و کمک کردند . جا داره از ایشان تشکر کنم ،
    ساعت ها و روزها . اگر کسی حرفه ای باشه بقول شما برای یه سرور ساعت ها و روزها وقت نمیزاره اینطوری باشه که ساپورت های the planet که 20 هزار تا سرور دارند باید دهها سال وقت بزارن برای ساپورت
    ایشون هم سابقه خوبی داشتند که نیازی نیست بازگو کنم ولی بهتره از مشتری هاشون تو پرشین تولز بپرسید که چقدر ادم حرفه ای بودند . و غیر قابل وصف و یه شبه غیب شدن و مشتری ها موند رو هوا و چند وقت بعد با یوزر هویج سرور در نقش متخصص در فروم ظاهر شدند .[COLOR="Silver"]
    ....
    ویرایش توسط LoveLife : June 27th, 2010 در ساعت 14:34

2. تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

پیش فرض پاسخ : Vps میخواهم برای امشب

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    ساعت ها و روزها . اگر کسی حرفه ای باشه بقول شما برای یه سرور ساعت ها و روزها وقت نمیزاره اینطوری باشه که ساپورت های the planet که 20 هزار تا سرور دارند باید دهها سال وقت بزارن برای ساپورت
    ایشون هم سابقه خوبی داشتند که نیازی نیست بازگو کنم ولی بهتره از مشتری هاشون تو پرشین تولز بپرسید که چقدر ادم حرفه ای بودند . و غیر قابل وصف و یه شبه غیب شدن و مشتری ها موند رو هوا و چند وقت بعد با یوزر هویج سرور در نقش متخصص در فروم ظاهر شدند .[COLOR="Silver"]
    ....
    بهتره این مسائل در یاهو ، یا PM مطرح شه که تاپیک منحرف نشه .

دوست عزیز برای کانفیگ کردن هارد دیسک در Citrix XenServer نزدیک به 2 روز برام تلاش کرد و در نهایت مشکل حل شد ،

هر سری مشکل پیش میامد تا حل نمی شد از کنارش الکی رد نمی شد و بگه در حیطه ما نیست و سرور شما مدریت شده نیست و از این حرفا . در صورتی که وظیفه ای هم نداشت

حالا برای ما مشکلی نداشته و ازش راضی هستیم ، حتی اگه آدم بدی بوده به قول شما که من ازش بی خبر هست و اصلا نمی توانم تایید کنم ، حالا آدم خوبی هست و به کارش واقف هست .

خیلی ها که اینجا دم از اطلاعات و بار فنی می زنند ، زیر 2 تا سوال سخت میزایند . توهین به کسی نباشه .
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

4. تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)