باید بگم که افراد و واسطه های زیادی هستند که حتی بهتر از نماینده کار می کنند ، در پشتیبانی و ..
متاسفانه دردسر هایی که خود OVH درست می کنه ، این عزیزان رو زیر سوال می بره و تمامی زحماتشان را هدر میده .
خودم نزدیک به 4 ماه از OVH سرور داشتم ، 4 تا . دوستان عزیزم در HugeServer خیلی کمک کردند و با وجود اینکه سرور مدیریت شده نبود تمام مشکلات VPS ها رو هم بر طرف می کردند و در مدت زمان خیلی خیلی کمی جواب گو بودند ، در حالی که به ایشان ربطی نداشت .
لازم به ذکر است که OVH یک قانون داره اونم اینکه باید Port شما 445 برای ویندوز بسته باشه کاملا !!! که نیاز به فایروال داره و خروجی پرت های 20و21و22 در لینوکس بسته باشه . اگه این کار رو انجام دادید مشکل حله و لحظات خوبی در OVH خواهید داشت ، در غیر این صورت اذیت میشید .
تخصصی که محمد اصلانی در شبکه های لینوکسی و ویندوزی داره غیر قابل وصف هست ( به دیگران بر نخوره ،) . شبکه OVH که مبتنی به MAC ADDRESS هست رو تبدیل به NAT کرد ، واقعا دستت درد نکنه . ما کلی مشکل با سرور داشتیم از نظر نرم افزاری و کسی کار با Citrix XenServer رو بلد نبود ، اما ایشان ساعت ها و روز ها روی سرور های من کار کردند و از نظر قیمت و امکانات خیلی به من تخفیف دادند و کمک کردند . جا داره از ایشان تشکر کنم ،
در ظاهر من ایشان رو مقصر اصلی برای داون شدند سرور و اخطاریه ها می دانستم ، اما ایشان و تیم پشتیبانی ایشان هیچ اثری در اون نداشتند و تنها Ticket های OVH را در کمترین زمان ممکن ( زیر 10 دقیقه ) برای من ارسال می کرند ، در پرداخت ها خیلی کمک کردند و از جیب برای من پول دادند تا من پول دستم بیاد
ولی متاسفانه OVH زحمات محمد عزیز رو خدشته دار می کرد .
ما راضی بودیم ، همه چیزش خوبه ، به معنی واقعی پشتیبانی میده . ازش راضی بودم و هستم ، خدا ازش راضی باشه
خریداری شداگر هنوز تهیه نکردید همون آفر و آفرهای دیگر رو می تونم بهتون بدم بادایرکت ادمین.