نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: Vps میخواهم برای امشب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : Vps میخواهم برای امشب

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    حتما هم از OVH فرانسه هست . مطمئن هستم . و سرویسی هست که HugeServer میده ( لینک )

1- داون تایم
    2- تحریم
    3- اخطاریه های بی مورد مربوط به هک پرت اسکنینگ . من تجربه OVH رو دارم ، تحقیق کن ! اصلا بدرد نمی خوره
    ovh دیتا سنتر بدی نیست فقط به اسپم و خیلی چیز های دیگه بسیار حساس هست و فقط تو اروپا فروش مستقیم داره و وقتی از واسطه میگیرید کلا هر چیزی واسطه بیاد وسط مشکل درست میشه در ضمن هیچ مشکل تحریمی هم وجود نداره دیتا سنتر تو فرانسه هست نه تو امریکا که تحریم باشه فقط باید از وااسطه بگیرید
    . دیتا سنتر ایمیل میزنه میگه 24 ساعت وقت دارید مثلا فلان فایل رو پاک کنید بعد واسطه تازه بعد از 48 ساعت یادش میفته به شما ایمیل بزنه و میبیند سرور = خاموش و کلی ضرر و مشکلات دیگه. به نظر من برو از rackspace سرور بخر ببین چه حالی میده ارزون ترین سرور dual core در حدود 490 دلاره شاید پول سرور 50 دلار هم نباشه ولی بغیه اش برای سرور اپ تایم هست . ما ایرانی ها اینطور چیزا برامون ارزش نداره پس همون ارزونی خوبه . دیتا سنتر با سیستم تهویه پنکه مطبوع

به نظر من تو خرید باید چند چیز رو در نظر گرفت . اینکه دنبال ارزونی نباشی دوم اینکه از هر جایی سرویس نگری حداقل یه ادرسی تلفنی شماره ثبتی اعتباری وجود داشته باشه . سوم اینکه ساپورت قوی داشته باشه و بیاد اپ تایم و سرعت رو تضمین کنه . به نظر من سرور 16 هسته ای بدون ساپورت 10 دلار هم ارزش نداره .

2. تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)