نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا مشترک شاتل هستید یا بوده اید؟ اگر بله درصد رضایت شم

رأی دهندگان
28. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • کاملاً رضایت دارم

3 10.71%
  • رضایت دارم

3 10.71%
  • متوسط

7 25.00%
  • ضعیف

4 14.29%
  • بسیار ضعیف

11 39.29%
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47

موضوع: درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

من تازه این تاپیک رو دیدم ...

نمیدونم چرا دسوتان اعلام نا رضایتی میکنن !

من از سرویس Art 128 که نامحدود هست (ADSL) سرعت دانلود بین 70 تا 100 هست و اپلود هم 20 تا 50 کیلوبایت سرعت میده بدون نوسان

پشتیبانیشون هم همیشه با احترام با من حرف زدن و بعضی وقت ها هم که حظوزی میرم و سوال پیچشون میکنم باز هم با حوصله و احترام کامل جواب من و مشتریانشون رو میدن !

قطعی هم توی این 2 سال شاید نزدیک به 5 روز قطع بوده در مجموع ...

البته لازم به ذکز هست که سرویس محدود داشتم ازشون من 1 گیگ میخریدم یهو تموم میشد ! و یه روز هم 1 گیگ میخریدم یهو یک ماه داشتمش !!! (مصرف هر روز من مشخص هست و دانلود و اپلودم هم هروز مثل هم هست ! )

این بحث حجم ***ی همیشه بوده و هست اما شما مگین پشتیبانی و قطعی من چیزی حس نکردم !

البته باید بگم من 2 سال پیش مشترک شاتل تهران بودم و الان به علت دانشجو بودن در مازندران شهر رویان (نور) هستم و از شاتل اینجا سرویس میگیرم برای خوابگاه که کاملا راضی هستم (البته از سرویس نامحدود ! محدودش حجم ***ی داره :D )

کیفیت شاتل اینجوری که من از خودشون پرسیدم بهم گفتن ؛ یکی از نماینده هاشون (در دفتر مرکزی) شاتل پهنای باند کم اورده و مجبوره یه جوری این پهنای باند رو بین کاربران تقسیم کنه (البته این مشکل برای شهر های بزرگ هست و به شهر های کوچک مربوط نیست) به این دلیل ممکن برای بعضی از سرویس های داده شده قطعی افت سرعت شدید و غیره پیش بیاد ...

----------------

دوستان دلیل کیفیت کم تمامی ISP ها چه کوچک چه بزرگ سازمان مخابرات هست زیرا پهنای باند تمامی ISP ها توسط مخابرات تعین میشه ! همه چیزو سر ISP ها نشکونید :D

------------

همچنین تاپیک های زیادی از شاکیان شاتل در همین انجمن موجوده ....

2. # ADS

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

پیش فرض Re: درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1210 نمایش پست ها
    شما باید تو صدای مشتری سفت و سخت متن رو بنویسی اصلا هم شل نگیر من تو متن شکایتم خیلی خیلی تهدیدشون کردم بیش از اون چیزی که فکرشونو بکنین نزدیک بودم فحششون بدم همون لحظه زنگ زدن و مشکلم رو حل کردم اگه حل نمکردم میرفتم 195.شما هم همینگار رو بکن تو شکایت خیلی متن شکایت تند باشه اگه زیر بار نرفتن برو 195
    سلام. کار ما خیلی پیچید. شکایت کردم 195 . ماجرا همینه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    من تازه این تاپیک رو دیدم ...

نمیدونم چرا دسوتان اعلام نا رضایتی میکنن !

من از سرویس Art 128 که نامحدود هست (ADSL) سرعت دانلود بین 70 تا 100 هست و اپلود هم 20 تا 50 کیلوبایت سرعت میده بدون نوسان

پشتیبانیشون هم همیشه با احترام با من حرف زدن و بعضی وقت ها هم که حظوزی میرم و سوال پیچشون میکنم باز هم با حوصله و احترام کامل جواب من و مشتریانشون رو میدن !

قطعی هم توی این 2 سال شاید نزدیک به 5 روز قطع بوده در مجموع ...

البته لازم به ذکز هست که سرویس محدود داشتم ازشون من 1 گیگ میخریدم یهو تموم میشد ! و یه روز هم 1 گیگ میخریدم یهو یک ماه داشتمش !!! (مصرف هر روز من مشخص هست و دانلود و اپلودم هم هروز مثل هم هست ! )

این بحث حجم ***ی همیشه بوده و هست اما شما مگین پشتیبانی و قطعی من چیزی حس نکردم !

البته باید بگم من 2 سال پیش مشترک شاتل تهران بودم و الان به علت دانشجو بودن در مازندران شهر رویان (نور) هستم و از شاتل اینجا سرویس میگیرم برای خوابگاه که کاملا راضی هستم (البته از سرویس نامحدود ! محدودش حجم ***ی داره :D )

کیفیت شاتل اینجوری که من از خودشون پرسیدم بهم گفتن ؛ یکی از نماینده هاشون (در دفتر مرکزی) شاتل پهنای باند کم اورده و مجبوره یه جوری این پهنای باند رو بین کاربران تقسیم کنه (البته این مشکل برای شهر های بزرگ هست و به شهر های کوچک مربوط نیست) به این دلیل ممکن برای بعضی از سرویس های داده شده قطعی افت سرعت شدید و غیره پیش بیاد ...

----------------

دوستان دلیل کیفیت کم تمامی ISP ها چه کوچک چه بزرگ سازمان مخابرات هست زیرا پهنای باند تمامی ISP ها توسط مخابرات تعین میشه ! همه چیزو سر ISP ها نشکونید :D

------------

همچنین تاپیک های زیادی از شاکیان شاتل در همین انجمن موجوده ....
    سلام دوست عزیز

یکم ماجرای ما متفاوته. استفاده ما به عنوان شرکت طراحی وب سایت با شما که از اینترنت به عنوان ابزار تفریح استفاده می کنید فرق داره. استفاده شما از اینترنت گاه گاهیه اما ما در روز حداقل 8 ساعت مداوم استفاده می کنیم. پس بدیهیه خیلی بیشتر به اشکال برخورد کنیم. من شک ندارم هر شرکتی مشتری راضی و ناراضی داره. طبیعیه شرکتی که مثل قارچ سریع رشد کنه یه جاهایی از دستش در میره. شرایط کشور عزیزمون رو هم خوب می دونم. اما مشکل من اینجاس که آقا جون نمیتونی سرویس درست بدی اسم خودتو هم نذار بهترین شرکت کشور و اونو نبدیلش کن به چماق تو کله من. در صورتی که خیلی جاهای دیگه هستند که واقعا سرویس منحصر به فرد عالی دارن میدن و ادعایی هم ندارن. دو سال پیش یا قبل تر کیفیت سرویس شاتل عالی بوده اما الان پسرفت داشتن و نمی تونن سرویس درست بدن. یا بگن همینی که هست تا ملت تکلیف خودشون رو بدونن. دیگه حداقل سرکار نذارن. مدت 3 ماه از 6 ماهی که ازشون سرویس داشتیم مشکل ارتباطی وجود داشت. نمیدونم اسم این رو چی باید بگذارم...

پ.ن ؛ حضور درسته نه حظورً

5. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : Re: درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

یکم ماجرای ما متفاوته. استفاده ما به عنوان شرکت طراحی وب سایت با شما که از اینترنت به عنوان ابزار تفریح استفاده می کنید فرق داره. استفاده شما از اینترنت گاه گاهیه اما ما در روز حداقل 8 ساعت مداوم استفاده می کنیم. پس بدیهیه خیلی بیشتر به اشکال برخورد کنیم. من شک ندارم هر شرکتی مشتری راضی و ناراضی داره. طبیعیه شرکتی که مثل قارچ سریع رشد کنه یه جاهایی از دستش در میره. شرایط کشور عزیزمون رو هم خوب می دونم. اما مشکل من اینجاس که آقا جون نمیتونی سرویس درست بدی اسم خودتو هم نذار بهترین شرکت کشور و اونو نبدیلش کن به چماق تو کله من. در صورتی که خیلی جاهای دیگه هستند که واقعا سرویس منحصر به فرد عالی دارن میدن و ادعایی هم ندارن. دو سال پیش یا قبل تر کیفیت سرویس شاتل عالی بوده اما الان پسرفت داشتن و نمی تونن سرویس درست بدن. یا بگن همینی که هست تا ملت تکلیف خودشون رو بدونن. دیگه حداقل سرکار نذارن. مدت 3 ماه از 6 ماهی که ازشون سرویس داشتیم مشکل ارتباطی وجود داشت. نمیدونم اسم این رو چی باید بگذارم...

پ.ن ؛ حضور درسته نه حظورً

دوست عزیز منم روزانه بیش از 12 ساعت با اینترنت کار مکینم (از 12 ظهر تا 3 شب به صورت مدام) حتی من پشت مانیتورم بعضی وقت ها غذا میخورم !

من میانگین ماهی 80 گیگ استفاده دارم از اینترنت اما هیچ مکشلی ندارم !

نمیدونم شاید مثل حرف شما اینجا رو خوب دادن تهران رو خراب کردن ...
    من یادمه 2 سال پیش قبل از اینکه بیام شمال برای تحصیل قطعی های شاتل داشت زیاد میشد حدودا 1 ماه اخرم الانم که شما میگی اینجوری شده !

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    دوست عزیز منم روزانه بیش از 12 ساعت با اینترنت کار مکینم (از 12 ظهر تا 3 شب به صورت مدام) حتی من پشت مانیتورم بعضی وقت ها غذا میخورم !

من میانگین ماهی 80 گیگ استفاده دارم از اینترنت اما هیچ مکشلی ندارم !

نمیدونم شاید مثل حرف شما اینجا رو خوب دادن تهران رو خراب کردن ...
    من یادمه 2 سال پیش قبل از اینکه بیام شمال برای تحصیل قطعی های شاتل داشت زیاد میشد حدودا 1 ماه اخرم الانم که شما میگی اینجوری شده !
    پوریای عزیز
    کار کردن یک شرکت و اعضای اون متفاوته با کارکردن یک شخص. شاید اشتباه از اول از ما بوده که در انتخاب سرویس دقت نکردیم و فقط به اسم و سابقه خوب شاتل و قیمت پایین سرویس اکتفا کردیم. بزرگان هم گاهی خراب می کنند. شاتل برای کاربر عادی ممکنه خوب باشه اما با اکثر دوستانی که سرویس برای شرکت یا ارگانشون گرفتند همه نا راضی هستند. به نظر میاد بعد از طوفان تهران زیر ساخت رادیویی و ارتباط اونها به شدت صدمه خورده. متاسفانه سرویس دهیشون به ما واقعاً بد بود و گاهی هم تا جایی کار پیش می رفت که حس می کردیم دو تا گوش دراز رو کله ما بوده یا چیزی روی پیشونی ما نوشتن... فقط خسارتی که بابت سرویس بد اونها تو ماه آخر به ما خورد رو بخوام سر انگشتی حساب کنم (فقط بابت حقوق و هزینه های جاری از بابت کار نکردن بچه های شرکت و رفتن آبرو و حیثیت ما) بالغ بر 20 میلیون تومن میشه. اشتباه از ما بود که نیومدیم با ماهی 500 تومن جلو این خسارت رو بگیریم.

در نهایت اینکه تا الان 5 نفر از شاتل تماس گرفتند. شاید اگر وقت کشی نمی کردند و ما هم از جای دیگه سرویس نگرفته بودیم مجدداً گول می خوردیم و پیشنهاد تخفیف (شاید یه جورایی رشوه) اونا رو قبول می کردیم. البته نمیدونم بعد از دو ماه دوباره همین آش و کاسه میشد یا نه.

خبر جدیدی شد بروز می کنم.

پیروز باشید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط warlock نمایش پست ها
    حرفت کاملا درسته ولی تجهیزاتی که در اون مخابرات میزارن باید قوی باشه میدونی چرا
    چجون من از یک مخابرات چند سرکت داشتم ولی با هم کلی تفاوت داشت این یعنی تجهیزاتشون فرق میکنه کاری بازم به خود مخابرات نداره بیشتر به تجهیزات اون شکرت تو مخابرات داره و کابل های زیر زمینی و نویز هایی که هست
    سلام دوست عزیز

اول بحث من گفتم ارتباط رادیویی پوینت تو پوینت داشتیم نه کابل سیمی. پس ماجرای dslam و این چیزها نیست. هر چند بازهم بستر تمام ارتباطات خود مخابراته.

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

شرمندم. اشتباه برداشت کردم از صحبت.

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)