نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
دوست عزیز منم روزانه بیش از 12 ساعت با اینترنت کار مکینم (از 12 ظهر تا 3 شب به صورت مدام) حتی من پشت مانیتورم بعضی وقت ها غذا میخورم !

من میانگین ماهی 80 گیگ استفاده دارم از اینترنت اما هیچ مکشلی ندارم !

نمیدونم شاید مثل حرف شما اینجا رو خوب دادن تهران رو خراب کردن ...
من یادمه 2 سال پیش قبل از اینکه بیام شمال برای تحصیل قطعی های شاتل داشت زیاد میشد حدودا 1 ماه اخرم الانم که شما میگی اینجوری شده !
پوریای عزیز
کار کردن یک شرکت و اعضای اون متفاوته با کارکردن یک شخص. شاید اشتباه از اول از ما بوده که در انتخاب سرویس دقت نکردیم و فقط به اسم و سابقه خوب شاتل و قیمت پایین سرویس اکتفا کردیم. بزرگان هم گاهی خراب می کنند. شاتل برای کاربر عادی ممکنه خوب باشه اما با اکثر دوستانی که سرویس برای شرکت یا ارگانشون گرفتند همه نا راضی هستند. به نظر میاد بعد از طوفان تهران زیر ساخت رادیویی و ارتباط اونها به شدت صدمه خورده. متاسفانه سرویس دهیشون به ما واقعاً بد بود و گاهی هم تا جایی کار پیش می رفت که حس می کردیم دو تا گوش دراز رو کله ما بوده یا چیزی روی پیشونی ما نوشتن... فقط خسارتی که بابت سرویس بد اونها تو ماه آخر به ما خورد رو بخوام سر انگشتی حساب کنم (فقط بابت حقوق و هزینه های جاری از بابت کار نکردن بچه های شرکت و رفتن آبرو و حیثیت ما) بالغ بر 20 میلیون تومن میشه. اشتباه از ما بود که نیومدیم با ماهی 500 تومن جلو این خسارت رو بگیریم.

در نهایت اینکه تا الان 5 نفر از شاتل تماس گرفتند. شاید اگر وقت کشی نمی کردند و ما هم از جای دیگه سرویس نگرفته بودیم مجدداً گول می خوردیم و پیشنهاد تخفیف (شاید یه جورایی رشوه) اونا رو قبول می کردیم. البته نمیدونم بعد از دو ماه دوباره همین آش و کاسه میشد یا نه.

خبر جدیدی شد بروز می کنم.

پیروز باشید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk