با سلام
بنده چند هفته ای هست که یک موتور جستجوگر خبر یا همان فید خوان تقریبا مشابه سایت ( http://isuss.ir/news/ ) را بر روی ساب دامنه سایتم راه اندازی کردم، به این ترتیب که سایت اصلی از طریق dns وصل شده به سرور میهن بلاگ و این زیر دامنه تا چند روز گذشته بر روی هاست رایگان سایت ( xzn.ir ) میزبانی میشد، همان طور که در نمونه سایت مشابه مشاهده می کنید سایت بنده بسیار بسیار کم حجم و کم مصرف از نظر پهنای باند هست، یعنی فکر می کنم 200 الی 300 مگابایت فضا با حدود 10 گیگ پهنای باند و یک دیتابیس برام کافیه.
اما مشکل بنده که باعث شد دیگه از هاست رایگان استفاده نکنم این بود که سایتم از کرون جابز استفاده می کنه که هر 5 دقیقه باید فراخوانی بشه و مطالب جدید رو در سایت درج کنه و همین مساله باعث شد که ساسپند بشم.
برای همین به دنبال هاستی هستم که در کنار سرعت بالا و قیمت مناسب پشتیبانی خوبی از کرون جابز داشته باشه، خودم با تحقیقاتی که انجام دادم و با توجه ی به بودجه ی محدود بنده ( چون سایت هنوز به درآمد نرسیده ) به دو شرکت میهن وب هاست و نت افراز ( پلن برنزی نت افراز و هاست ایران میهن وب هاست ) رسیدم، نت افراز رو خودم پشتیبانیش رو تجربه کردم واقعا عالیه اما در مورد میهن وب هاست سال های گذشته شکایت هایی رو تو فضای وب خوندم از جمله قطعی سایت و به مشکل خوردن گوگل در ایندکس کردن مطالب سایت هایی که بر روی میهن وب هاست هستند.
با این مقدمه ی طولانی امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم و تونسته باشم نیازم رو خوب شرح داده باشم، حالا به نظر شما با این اوصاف ( حتما سایت نمونه رو مشاهده کنید ) بین پلن برنزی نت افراز و هاست داخل ایران میهن وب هاست ( 150 مگابایتی ) که جفتشون تقریبا هم قیمت هستند کدوم برای بخش خبر سایت بنده مناسب تره ؟ و اصلا چرا با توجه به این حجم و پهنای باندی که نت افراز در اختیار قرار میده که بیش از 10 برابره میهن وب هاست هست و تازه بر روی سفارش سالانه یک دامنه هم میده با قیمت هاست 150 مگابایتی میهن وب هاست مساویه؟! آیا نت افراز از هارد ssd استفاده نمی کنه ؟ تفاوت وب سرور اپاچی و لایت اسپید این قدر زیاده ؟ و در آخر این که کدوم سرویس دهنده منابع بیشتری در اختیار قرار میدن که با توجه به تعداد کرون جابز بالا احتمال ساسپند شدن سایت کمتره و تعداد آنلاین بیشتری میشه داشت؟