نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: مشاوره برای خرید هاست برای سایت خبری کم حجم با کرون جابز بالا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای خرید هاست برای سایت خبری کم حجم با کرون جابز بالا

من برای شروع قصد خرید به صورت یکساله رو دارم و براش بیشتر از 60 تومن نمیتونم بدم.
    یعنی در واقع برام قابل هضم نیست که فقط برای کوتاه تر شدن فاصله ی زمانی کرون بیشتر از این خرج کنم، همون طور که عرض کردم وب سایت بنده با هاست رایگان هیچ مشکلی نداشت به جز کرون جابز در فواصل کمتر از 15 دقیقه.
    نماز معراج مومن است.

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط uf6 نمایش پست ها
    من برای شروع قصد خرید به صورت یکساله رو دارم و براش بیشتر از 60 تومن نمیتونم بدم.
    یعنی در واقع برام قابل هضم نیست که فقط برای کوتاه تر شدن فاصله ی زمانی کرون بیشتر از این خرج کنم، همون طور که عرض کردم وب سایت بنده با هاست رایگان هیچ مشکلی نداشت به جز کرون جابز در فواصل کمتر از 15 دقیقه.
    این کرون شما که چک کردم مشکل ساز میشه و سبک نیست و طبیعتا با این هزینه در کنار بقیه مشتریانی که دنبال کیفیت هستند نمیتوانید میزبانی بشوید.

چون از هزینه های سرویس ها و هزینه پشتیبانی و ... اطلاعی ندارید و تا امروز هاست رایگان داشتید برای همین قابل درک نیست برای شما. اگر قابل درک نیست خب بر روی همان رایگان باشید و کمتر از 15 دقیقه یک بار نکنید که مشکل نخورید چون این کرون شما منابعی مصرف میکنه که اگر کیفیت و عدم مسدودیت اکانتتون را میخواهید باید هزینه آن را پرداخت کنید.(برای خودتون میگم این بهترین پیشنهاد هست چون مطمئن باشید با این هزینه به مشکل خواهید خورد و بهتر هست ماهانه خرید کنید که وقتی سایتتون بسته شد و به مشکل خوردید خسارت آنچنان نبینید و پولتون از بین نره.)

اگر کیفیت با هزینه متناسب آن خواستید به ما حتما خبر بدید.

با تشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن sitetheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط uf6 نمایش پست ها
    من برای شروع قصد خرید به صورت یکساله رو دارم و براش بیشتر از 60 تومن نمیتونم بدم. یعنی در واقع برام قابل هضم نیست که فقط برای کوتاه تر شدن فاصله ی زمانی کرون بیشتر از این خرج کنم، همون طور که عرض کردم وب سایت بنده با هاست رایگان هیچ مشکلی نداشت به جز کرون جابز در فواصل کمتر از 15 دقیقه.
    سلام عزیز خوب قیمت بالایی هم که دوستان میگن بخاطر همین مصرف cron job شماست! درسته که حجم کمی میخواین و شاید پهنای باند کمی مصرف کنید و از طرف دیگر مصرف بالای پردازشی بیشتری از طرف cronjobs دارید در صورت تمایل ما باماهانه ۱۵ هزار تومان میزبانیتون میکنیم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)