نقل قول نوشته اصلی توسط sms.mojit.ir نمایش پست ها
من دمو سامانه پیامک شما را دیدم . شما سورس سامانه پیامک مدیانا را خریداری کردید و اومدید قالبشو تغییر دادید به همین اسونی.
ازاونجایی هم که شما فقط خط50001 تو سامانه تون دارید . معلومه که با تعرفه 73 ریال از شرکت هاماوران پنل نمایندگی رفتید. حالا یا کمتر یا بیشتر.
ممنون از شما دوست گرامی که بررسی های دقیقی انجام دادید:
مثل سری پیش که بررسی دقیق انجام داده بودید و در نهایت مورد را اصلاح فرمودید. من شما رو کاملا یادمه و یک سری حدود 115 دقیقه توی یاهو با هم مناظره کردیم و در نهایت منجر به اصلاح متنتون توی همین فروم شده بود.
این که این سورس با مدیانا از یک جا خریداری شده است صحیح تر است . با یک مرور امکانات و نحوه محاسبات و غیره و زمانهای افزودن امکانات در بخش های مختلف در دو پنل به راحتی به خطای کلماتتون پی می برید. سورس ما و مدیانا و یکی دیگه از شرکتها که خودتون با این توضیحاتی که فرمودید حتما در جریان هستید از یک شرکت خریداری شده و تغییرات هم به همون آسانی که شما فرمایش کردید اعمال شده، که حالا میزان آسون و سخت بودنشو با پول میشه سنجید و احتمالا این هزینه ها برای حضرت عالی باید آسون باشه که فرمایش کردید به همین آسونی!
در خصوص تصمیم گیری از روی پیش شماره هم، شما که استاد فن هستید و ماشاالله خوب مسائل رو واکاوی میفرمایید بهتر در جریان هستید که معمولا اپراتور 5000 در هر مدلی رنج 10 رقمی رو به تعداد متفاوت و به شرکتهای مختلف واگذار میکنه . به عبارتی مثلا وقتی 100 تا رنج 10 رقمی از پیش شماره 50001020 داره اونا رو به افراد مختلف واگذار میکنه و این دلیل نمیشه که وقتی یکی رنج فلان از فلان پیش شماره رو داره حتما لازم و ملزوم همند و به قول شما نمایندگی از فلان جا گرفتن. من الان با چند رنج 10 رقمی که دارم و به تعداد بالا واگذار میکنم از سر شماره های خودم توی سایتهای دیگه زیاد دیدم. مثلا 5000102040 مال منه ولی 5000102038 رو توی سایت دیگه ای میتونین پیدا کنین و قص علیهذا.
خلاصه دوست عزیز ان شاالله که موفق باشی.